Router kayu atc

Router kayu atc

Katrangan singkat:

Furnitur Papan, lemari, lemari, perabot kantor, perabot adat.Kabinèt lemari sijine dhewe ing posisi liyane saka lemari sijine dhewe ing posisi liyane, ambry, meja, Furnitur jinis Papan, Furnitur kantor, kothak kayu, peralatan pawon kayu lan piranti, telung- Pengolahan papan gelombang dimensi, pintu kabinet, pintu kayu kerajinan, pintu wenqi, layar lipat, proses ukiran bentuk penggilingan jendela.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Blanking, pengeboran, nglereni, pinggiran anjog, panggilingan, etc., papat ngoper rotasi sirah ing piso, proses ganti piso tanpa gangguan, kanggo entuk otomatisasi.

2. Ngontrol antarmuka desain humanization, bodho operasi, operator bisa ing proyek sawise latihan prasaja, ora perlu kanggo technical workers.The mesin gerakane nimbly, efficiency dhuwur, mbantu kanggo éling produktivitas kabisat.Mesin kasebut nggunakake kumparan hawa dingin HQD, sistem drive servo lengkap, komponen listrik sing diimpor asli lan bagean liyane, kinerja stabil. 

3. Tabel kanggo meja adsorption vakum, bisa nresep wilayah beda saka bahan, Processing piring cilik tanpa pamindahan, lumahing Processing Gamelan, ukuran piring akurat.

4. Isi minyak listrik, bisa disetel miturut wektu lenga otomatis, njamin pelumasan rel timbal panggeser, ngluwihi umur layanan.Rel guide linear persegi presisi tinggi Taiwan, presisi dhuwur, umur layanan sing dawa, permukaan kontak gedhe, kapasitas bantalan beban sing kuwat, panggunaan teknologi rel vertikal bisa njamin stabilitas operasi.

4. Nguatake lan nglukis gantry abot, piring baja sawise nglereni lan ngolah planer, plus welding, padha karo perawatan tempering sekunder, njamin kekiatan gantry dawa, bisa tanpa deformasi.

5. Plat sisih wesi cast integral dianggep karo tempering suhu dhuwur kanggo nyegah piring sisih saka ewah-ewahan bentuk lan mengaruhi Y-sumbu lelungan akurasi.

Aplikasi Mesin

Furnitur Papan, lemari, lemari, perabot kantor, perabot adat.Kabinèt lemari sijine dhewe ing posisi liyane saka lemari sijine dhewe ing posisi liyane, ambry, meja, Furnitur jinis Papan, Furnitur kantor, kothak kayu, peralatan pawon kayu lan piranti, telung- Processing Papan gelombang dimensi, lawang kabinèt, lawang kayu kerajinan, lawang wenqi, layar lempitan, proses jendhela panggilingan wangun ukiran produk Furnitur kayata kabeh jinis panel Furnitur nglereni bidang, panggilingan, pinggiran, punching, reca lan Processing tambahan liyane.

Konfigurasi

Dhuwur-End R9 ATC CNC Cutting Machine

Area Kerja 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle HQD 9KW pendingin udara ATC spindle + HQD5 * 4 paket bor CNC
majalah piranti 12 posisi servo disk jinis topi otomatis alat pangisi majalah
Motor Japan Yaskawa 850w AC servo motor
sopir Japan Yaskawa 850w driver
Rel linear Sumbu X, Y, Z nganggo 25 rel Linear Hiwin
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 werni meneng
sumbu X, Y Rak heliks sumbu X,Y 1,5m
Sistem kontrol Taiwan Syntec 6MB sistem kontrol karo elektronik nggoleki wheel ngowahi
Reducer Jepang Shimipo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Sensor alat Sensor alat otomatis
Kolektor debu 5.5kw/380v
Goleki fungsi Bahan L jinis nemokake fungsi, kanthi profil aluminium sisih dobel posisi bahan pakan tambahan, ngatasi masalah penyimpangan piring ing proses push
Badan mesin Awak mesin abot 3.5, sealing struktur piring logam kanthi gantry kandel
Bobot resik 2800 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita