Wood router atc

Wood router atc

Keterangan Singkat:

Perabot dewan, lemari klambi, lemari klambi, perabot kantor, prabot khusus. Kabinet dipasang dhewe ing posisi kabinet liyane dipasang ing posisi liyane, ambri, mejo, papan perabot, perabot kantor, kothak kayu, peralatan kayu lan peralatan kayu, telu- Pangolahan papan gelombang dimensi, lawang kabinet, lawang kayu kerajinan, lawang wenqi, layar lipat, proses pengukuran bentuk jendela.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Blanking, pengeboran, nglereni, ujung pipa, panggilingan, lan sapiturute, papat rotasi sirah sing ganti ing piso, proses ganti piso tanpa gangguan, supaya bisa otomatis.

2. Kontrasisasi desain antarmuka kontrol, operasi gemblung, operator bisa ditindakake sawise latihan sing gampang, ora butuh tenaga kerja teknis. Mesin kasebut nimbly, efisiensi dhuwur, mbantu sampeyan bisa nggayuh produktivitas kabisat. Mesin kasebut ngetrapake spindle udara sing adhem HQD, sistem drive servo lengkap, komponen listrik impor asli lan bagean liyane, kinerja stabil. 

3. Tabel kanggo tabel adsorption vakum, bisa nyerep macem-macem bahan, ngolah lempeng cilik tanpa pamindahan, permukaan proses lancar, ukuran plate akurat.

4. Isi minyak listrik, bisa disetel miturut wektu lenga otomatis, mesthekake pelumas roda slider timah, ndawakake umur layanan. Taiwan jalur tliti alur kanthi tliti kanthi tliti, tliti dhuwur, umur layanan dawa, permukaan kontak sing gedhe, kapasitas bantalan beban sing kuat, penerapan teknologi rel vertikal luwih bisa njamin stabilitas operasi.

4. Nguatake lan nglukis gantri abot, piring baja sawise nglereni lan ngolah perancang, ditambah karo welding, padha karo perawatan tempering sekunder, njamin kekuwatan dawa gantri, kerja tanpa ubah bentuk.

5. Piring sisih wesi sisih integral diobati kanthi tempering suhu dhuwur kanggo ngalangi lempeng sisih ora duwe ubah bentuk lan mengaruhi akurasi perjalanan sumbu Y.

Aplikasi Mesin

Perabot dewan, lemari klambi, lemari klambi, perabot kantor, prabot khusus. Kabinet dipasang dhewe ing posisi kabinet liyane dipasang ing posisi liyane, ambri, mejo, papan perabot, perabot kantor, kothak kayu, peralatan kayu lan peralatan kayu, telu- Pangolahan papan gelombang dimensi, lawang kabinèt, lawang kayu kerajinan, lawang wenqi, layar lipat, proses jilid pengolahan bentuk ukiran produk perabot kaya kabeh jinis mesin perabot pesawat, panggilingan, pinggiran, punching, patung lan pangolahan bantu liyane.

Konfigurasi

Mesin Motong Tinggi R9 ATC CNC dhuwur

Area Makarya 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle HQD 9KW pendingin hawa ATC spindle + HQD5 * 4 paket pengeboran CNC
Majalah alat 12 posisi topi disko jinis majalah otomatis pangisi alat
Motor Japan Yaskawa 850w AC servo motor
Supir Pembalap Jepang Yaskawa 850w
Rel linear X, Y, Z sumbu ngetrapake 25 rel Hiwin Linear
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 ngawut-awut bal
X, sumbu Y X, Y sumbu rak helikopter 1.5m
Sistem kontrol Sistem kontrol 6 Syntec 6MB karo roda ngowahi elektronik
Reducer Japan Shimipo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Sensor alat Sensor alat otomatis
Penagih bledug 5.5kw / 380v
Goleki fungsi Fungsi panggolekan Bahan L, kanthi profil aluminium loro-lorone posisi bahan makan bantu, ngatasi masalah panyimpangan piring ing proses meksa
Awak mesin Heavy 3.5 mesin awak, struktur piring logam kanthi gantri sing kandel
Bobot net 2800kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita