Pusat Produk

  • 6090 mini wood cnc router machine

    6090 mini kayu mesin cnc router

    Seri model iki kuat ing fungsi, gampang digunakake, awet lan dipercaya, lan digunakake digunakake ing pangolahan lan produksi macem-macem pratandha iklan, nameplates, badges, asu laut, pratandha, model arsitektur, panel instrument, produk kayu lan produk liyane. Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, plastik bangku logam utawa bahan non-logam.
  • 1212 advertising cnc router mahcine

    1212 iklan cnc router mahcine

    Range imbuhan kacepetan saka motor sirah engraving.Kisaran pangaturan kacepetan umum sawetara ewu nganti 30.000 révolusi saben menit.Yen kacepetan ora luwes utawa sawetara imbuhan kacepetan cilik, banjur sawetara aplikasi saka mesin engraving iku banget diwatesi amarga bahan beda kudu engraved nggunakake kacepetan sirah engraving beda.
  • 1325 wood cnc router machine

    1325 kayu cnc router mesin

    Mesin cnc kayu model 1325 iki utamane digunakake kanggo nglereni lan ngukir kayu.Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk 2d datar uga bisa ngasilake produk 3d.Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi mesin 3 sumbu lan 4 sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan.Ing ngisor iki gambar saka rong mesin.