Pusat Product

  • 6090 mini wood cnc router machine

    6090 mesin mesin kayu cnc mini

    Model model kaya iki kanthi kuat, gampang dienggo, awet lan bisa dipercaya, lan digunakake digunakake ing ngolah lan produksi macem-macem tandha pariwara, jeneng papan, lencana, anjing laut, pratandha, model arsitektur, panel instrumen, produk kayu lan produk liyane Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, logam bangku utawa bahan non-logam.
  • 1212 advertising cnc router mahcine

    1212 pariwara cnc router mahcine

    Kacepetan sawetara setelan motor ngukir. Jinis pangaturan kacepetan umum sawetara ewu nganti 30.000 révolusi saben menit. Yen kacepetan ora bisa diatur utawa jangkah kecepatan kecepatan sithik, mula sawetara aplikasi saka mesin ukiran iku dibatesi amarga macem-macem bahan kudu ukir nggunakake macem-macem kecepatan sirah kanthi ukiran.
  • 1325 wood cnc router machine

    1325 mesin router kayu cnc

    Mesin cnc kayu model 1325 iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan. Ing ngisor iki gambar saka rong mesin kasebut.