Loro spindle drill machine cnc router

Loro spindle drill machine cnc router

Keterangan Singkat:

3.6 m perawatan anti-baja abot sing amba (saben bagean trek mesin amben lan bagian amben wis diproses ora luwih saka 2 yuta mesin panggilingan CNC kanthi tliti dhuwur, lan posisi bolongan ing amben dilatih kanthi data tliti kanthi dhuwur pusat pangolahan, kanthi tliti mesin sing luwih dhuwur). Mesin ngetrapake rong alat HQD udhara kanthi suhu 6KW asli kanthi otomatis modifikasi pangowahan, lan modifikasi penggeretan larutan HQD 5 5 4 (4), penggeretan cepet, pengeboran ora mundur maneh.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. 3.6 m perawatan anting-anting abot baja gedhe (saben bagean trek mesin amben lan bagian amben wis diproses ora luwih saka 2 yuta mesin panggilingan CNC kanthi tliti dhuwur, lan posisi bolongan ing amben dilatih kanthi dhuwur- pusat pangolahan data tliti, kanthi tliti mesin sing luwih dhuwur).

2. Mesin ngetrapake rong alat HQD udhara udhara 6KW asli sing nduwe daya ganti kanthi otomatis, lan pangisi daya pengeboran larang HQD khusus 5 + 4 (CNC).

3. Mesin lengkap dilengkapi kothak kontrol kabinèt gedhe sing independen, sistem kontrol industri LNC mw2200 dilengkapi handwheel penetapan elektronik, sing ndhukung enkripsi online, ndhukung operasi daya tahan memori, lan proses machining luwih lancar. Bisa ndhukung macem-macem piranti lunak macem-macem lan piranti lunak.

4. Taiwan Delta 1000W motor AC lan motor pembalap kanthi dhuwur.

5. pompa adsorpsi 7.5KW, platform adsorption vakum khusus kanggo mesin pemotong zona listrik, kapasitas super adsorption. Desain paten kaliber 50mm kaliber, kinerja kedap apik sambungan pipa PVC, ora ana papan sing mlaku.

6. Produk olahan kanthi otomatis di-push maju, lan dilengkapi fungsi ngilangi bledug rong tahap.

7. Bisa kompatibel karo macem-macem desain CAD / CAM lan piranti lunak produksi kayata piranti lunak ngrusak piranti desain panel, jinis3, ArtCAM, Jingdiao JD, ukiran Wentai, UG, Mastercam, PowerMILL, lsp. Lan bisa kompatibel karo G-code , PLT, MMG, UG, EMG, HPGL lan pandhuan liyane.

Aplikasi Mesin

1. Mold: kayu, lilin, kayu, busa.

2. Perabotan: lawang kayu, lemari, piring, kantor lan perabot kayu, meja, kursi, lawang lan jendhela.

3. Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.

4. Plato pangolahan: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, mobil jero mobil, trek bowling, tangga, anti bate papan, resin epoksi, ABS, PP, PE.

5. Dekorasi industri: Acrylic, PVC, MDF, watu gawean, kaca organik, plastik lan logam alus: kayata tembaga, piring aluminium lan proses panggilingan.

Konfigurasi

R6 Pengeboran CNC lan Mesin Nglereni

Area Kerja (X * Y * Z) 1300MM * 2500MM * 200
Spindle Pemanasan udara hawa HQD 6kw * 2 + HQD5 * 4 paket pengeboran CNC
Motor Taiwan Delta 1000W AC servo motor
Rel linear X, Y, Z sumbu ngetrapake 25 rel Hiwin Linear
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 ngawut-awut bal
X, sumbu Y X, Y sumbu rak helikopter 1.5m
Sistem kontrol MW2200 sistem kontrol LNC Taiwan kanthi roda ngowahi elektronik
Reducer Japan Shimipo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Sensor alat Sensor alat otomatis
Penagih bledug 4kw / 380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut tengen + materi meksa otomatis
Awak mesin New amben mesin segel 3,5, gantri baja
Bobot net 2500kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita