Router cnc mesin pengeboran baris spindle

Router cnc mesin pengeboran baris spindle

Katrangan singkat:

3,6 m heavy-duty perawatan amben welding baja gedhe (saben mesin amben bagean trek lan amben bagean wis diproses dening ora kurang saka 2 yuta dhuwur-tliti mesin panggilingan CNC, lan posisi bolongan ing amben sing dilatih dening dhuwur-tliti data pusat pangolahan, kanthi presisi mesin sing luwih dhuwur).mesin adopts loro asli HQD air-cooling 6KW daya dhuwur alat otomatis ngganti Changsheng spindles, lan HQD asli supercharged khusus 5 + 4 CNC larik ngebur paket (dhuwur-kacepetan ngoper, pengeboran ora mbalek).


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. 3,6 m heavy-tugas tuwa perawatan amben welding baja gedhe (saben mesin amben bagean trek lan amben part wis diproses dening ora kurang saka 2 yuta dhuwur-tliti mesin panggilingan CNC, lan posisi bolongan ing amben sing dilatih dening dhuwur- pusat pangolahan data presisi, kanthi presisi mesin sing luwih dhuwur).

2. Mesin adopts loro asli HQD air-cooling 6KW daya dhuwur alat otomatis ngganti Changsheng spindles, lan HQD asli supercharged khusus 5 + 4 CNC larik paket pengeboran (dhuwur-kacepetan ngoper, pengeboran ora mbalek).

3. Kabèh mesin dilengkapi karo kothak kontrol kabinèt gedhe sawijining, sistem kontrol industri Taiwan LNC mw2200 dilengkapi handwheel fine-tuning elektronik, kang ndhukung enkripsi online, ndhukung daya-mati memori operasi sustainable, lan proses mesin mlaku luwih lancar.Bisa ndhukung macem-macem piranti lunak pamisah lan nyetel huruf.

4. Taiwan Delta 1000W daya dhuwur AC servo motor lan driver.

5. Pompa adsorpsi 7.5KW, platform adsorpsi vakum khusus kanggo mesin pemotong multi zona listrik, kapasitas adsorpsi super.Desain paten saka kaliber adsorpsi 50mm, kinerja sealing apik saka sambungan pipa PVC, ora ana papan sing mlaku.

6. Produk sing diproses kanthi otomatis didorong maju, lan dilengkapi fungsi mbusak bledug rong tahap.

7. Bisa kompatibel karo macem-macem desain CAD / CAM lan piranti lunak produksi kayata piranti lunak pembongkaran desain furnitur panel, type3, ArtCAM, Jingdiao JD, ukiran Wentai, UG, Mastercam, PowerMILL, lsp. Lan bisa kompatibel karo kode G , PLT, MMG, UG, EMG, HPGL lan instruksi liyane.

Aplikasi Mesin

1. Mold:kayu, lilin, kayu, busa.

2. Furnitur:lawang kayu, lemari, piring, perabot kantor lan kayu, meja, kursi, lawang lan jendhela.

3. Produk kayu:kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.

4. Pangolahan piring:bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, awak njero mobil, trek bowling, tangga, anti batePapan, resin epoksi, ABS, PP, PE.

5. Industri dekorasi:Akrilik, PVC, MDF, watu buatan, kaca organik, plastik lan logam alus: kayata tembaga, ukiran plat aluminium lan proses penggilingan.

Konfigurasi

R6 CNC Drilling Lan Cutting Machine

Area Kerja (X*Y*Z) 1300 MM * 2500 MM * 200
Spindle HQD pendingin udara spindle 6kw * 2 + HQD5 * 4 paket pengeboran CNC
Motor Taiwan Delta 1000W AC servo motor
Rel linear Sumbu X, Y, Z nganggo 25 rel Linear Hiwin
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 werni meneng
sumbu X, Y Rak heliks sumbu X,Y 1,5m
Sistem kontrol Taiwan LNC sistem kontrol MW2200 karo elektronik nggoleki wheel ngowahi
Reducer Jepang Shimipo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Sensor alat Sensor alat otomatis
Kolektor debu 4kw/380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut kanan + bahan pendorong otomatis
Badan mesin New 3,5 kabèh amben mesin sealing, gantry baja
Bobot resik 2500kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita