Telung mesin router cnc kayu telu

Telung mesin router cnc kayu telu

Keterangan Singkat:

Mesin cnc kayu model iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin gaweyan kayu bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan. Struktur abot dawa telung meter, Gantri yaiku struktur baja. Dadi mesin ora stabil nalika lagi digunakake. Tabel bisa nanggung bobot akeh, Iki nambah ora mung stabilitas nanging uga akurasi.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Gambaran sakabèhé mesin

Mesin cnc kayu model iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin gaweyan kayu bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan.

2.Macine Rincian

(1) Mesin Spindle

Mesin iki nggunakake spindle pendinginan Udara 4,5kw * 1 lan 3.5kw * 2. Spindle iki uga bisa nyedhiyani 4,5,5,6 utawa 9KW kekuatan gedhe miturut syarat customer. Amarga kita produsen, saengga bisa ngetrapake sampeyan uga.

(2) Motor lan Supir

Enom motor lan dirverok, standar apik motor stepper AIGT 450B lan pembalap stepper AIGT. Uga bisa nyedhiyakake motor servo hypride utawa motor servo murni. Kita bakal ngenalake motor sing cocog karo sampeyan miturut produk sing pengin diprodhuksi lan kabutuhan sampeyan.

(3) Sistem Kontrol

Kita bisa nyedhiyakake sistem kontrol Shanlong L1000, ndhukung Inggris, ora ngontrol komputer. Amarga sistem kontrol bisa dipérang dadi 3 sistem kontrol sumbu utawa sistem kontrol sumbu 4. Dadi, kita bakal ngenalake sistem kontrol sing cocog kanggo sampeyan miturut produk sing bakal sampeyan lakokake. Yen sampeyan pengin ngasilake produk 3d, DSP A18 utawa 4 sumbu 3 Maret iku cocog banget kanggo sampeyan.

(4) Perangkat Mesin

Babagan pandhuan, kita nggunakake rel 20 Hiwin Linear, merek apik lan kualitas apik.

Babagan panularan, X, Y sumbu 1.25m rak helah lan sumbu Z sumbu TBI -2510.

Babagan kothak kontrol, kita bisa nyedhiyani kothak kontrol lapisan kaping pindho, sampeyan bisa nyelehake komputer ing lapisan ndhuwur.

Babagan platform Vacuum adsorption, dilengkapi tabel adsorption vakum, pompa vakum bisa sampurna nggunakake adsorb macem-macem ukuran, lan efek adsorption apik. Ora perlu ndandani piring kanthi manual, sing nambah efisiensi pakaryan.

(5) Mesin Struktur

Struktur abot dawa telung meter, Gantri yaiku struktur baja. Dadi mesin ora stabil nalika lagi digunakake. Tabel bisa nanggung bobot akeh, Iki nambah ora mung stabilitas nanging uga akurasi.

Aplikasi Mesin

* Perabot: lawang kayu, lemari, piring, kantor lan perabot kayu, meja, kursi, lawang lan windows.

* Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.

* Plato pangolahan: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, awak jero mobil, trek bowling, tangga, papan anti-Bate, resin epoksi, ABS, PP, PE lan senyawa campuran karbon liyane.

* Industri Dekorasi: Akrilik, PVC, MDF, watu buatan, kaca organik, plastik lan logam alus kayata tembaga, piring aluminium lan proses panggilingan.

mesin ngukir mesin cnc murah rega kanggo perabot kayu

Konfigurasi

R3 Wood Heads Wood CNC

Wilayah kerja (X * Y * Z) 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle Spindle hawa adhem 4,5kw * 1, 3.5kw * 2
Motor Motor stepper AIGT 450B
Supir Pembalap stepper AIGT
Rel linear X, Y, Z sumbu ngetrapake 20 rel Hiwin Linear.
Z sumbu Z sumbu TBI -2501 skru bal
X, sumbu Y X, Y sumbu 1.25m rak hélik
Sistem kontrol Sistem kontrol Shanlong L1000, ndhukung Inggris, ora ngontrol komputer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 5.5kw / 380
Penagih bledug 3kw / 380v
Awak mesin  3 awak mesin welding, gantry baja
Bobot net 1000kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita