Pusat Product

  • 1325 disc tool atc cnc router

    1325 alat cakram atc cnc router

    Industri gaweyan kayu: kabeh jinis lawang, Windows, lemari, lawang kayu kerajinan, lawang tanpa cat, layar, kipas angin Windows, pangolahan gelombang lan perabotan liyane, pangolahan kayu. Industri pariwara: pratandha pariwara, produksi pratandha, pemotongan bahan pariwara, ngecor plastik, produksi lampu neon LED lan produk dekorasi pariwara bahan liyane.
  • Linear atc cnc router

    Linear atc cnc router

    Pusat pangolahan kayu dirancang kanggo standar sing dhuwur, syarat-syarat sing dhuwur, pelanggan otomatis, lan tingkat dhuwur, cocog kanggo macem-macem kayu solid, papan kepadatan, papan komposit, plastik keras, marmer buatan, akrilik lan pangolahan massa bahan liyane.
  • 1325 wood cnc router machine

    1325 mesin router kayu cnc

    Mesin cnc kayu model 1325 iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan. Ing ngisor iki gambar saka rong mesin kasebut.