Pusat Product

  • Four spindle atc cnc router

    Sekawan dalan spindle atc cnc

    Industri Perabot Kayu: Piring Gelombang, pola sing apik, perabotan antik, lawang kayu, layar, sash kerajinan, gapura komposit, papan lemari, lawang interior, sikil sofa, headboard lan liya-liyane. Industri Pariwara: idhèntifikasi pariwara, nggawe sigh, Ukiran akrilik lan nglereni, nggawe tembung kristal, cetakan blaster, lan bahan pariwara liyane nggawe turunan.
  • Three spindle wood cnc router machine

    Telung mesin router cnc kayu telu

    Mesin cnc kayu model iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin gaweyan kayu bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan. Struktur abot dawa telung meter, Gantri yaiku struktur baja. Dadi mesin ora stabil nalika lagi digunakake. Tabel bisa nanggung bobot akeh, Iki nambah ora mung stabilitas nanging uga akurasi.
  • 6090 mini wood cnc router machine

    6090 mesin mesin kayu cnc mini

    Model model kaya iki kanthi kuat, gampang dienggo, awet lan bisa dipercaya, lan digunakake digunakake ing ngolah lan produksi macem-macem tandha pariwara, jeneng papan, lencana, anjing laut, pratandha, model arsitektur, panel instrumen, produk kayu lan produk liyane Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, logam bangku utawa bahan non-logam.
  • Atc funiture machine

    Mesin nyenengake Atc

    Lawang kabinet minangka tujuan kaping pindho. Kanggo lemari cilik lan medium ukuran lan lemari pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan ora dhuwur. Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga nyegah risiko tuku peralatan kanthi rega sing regane. Lan kauntungan kanggo ngolah panel lawang kanthi sampeyan dhewe, sampeyan bisa ngontrol kualitas lan proses pangolahan kanthi dhewe.
  • 1212 advertising cnc router mahcine

    1212 pariwara cnc router mahcine

    Kacepetan sawetara setelan motor ngukir. Jinis pangaturan kacepetan umum sawetara ewu nganti 30.000 révolusi saben menit. Yen kacepetan ora bisa diatur utawa jangkah kecepatan kecepatan sithik, mula sawetara aplikasi saka mesin ukiran iku dibatesi amarga macem-macem bahan kudu ukir nggunakake macem-macem kecepatan sirah kanthi ukiran.
  • New design four spindle ATC wood cnc router

    Desain anyar papat roda kayu cnc ATC spindle

    Proses penghapusan urutan otomatis, optimasi, desain, nglereni, pengeboran, panggilingan, troughing, pemotongan otomatis lan proses kabinèt liya rampung. Mesin kemul papat proses, kaluwihan mesin kemul patang langkah, mesin kemul CNC.
  • Economic four process R4 wood cutting machine

    Papat proses mesin pemotong kayu R4

    Mesin pemotong lan pambuka otomatis proses papat dirancang kanggo pelanggan supaya bisa nambah efisiensi. Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa ditrapake kanthi sewenang-wenang, sing kanthi gampang bisa ngrampungake program multi-program sing dirancang dening pelanggan (workpieces mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual tundha ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, perabotan lan alat musik.
  • ATC wood cnc 1325

    Kayu ATC cnc 1325

    Mesin pemotong pusat mesin Lamino minangka mesin khusus sing digunakake kanggo nglereni lan nyukur perabot digawe khusus. Bisa nyingkirake mode pemotong manual tradisional lan ngandelake tenaga kerja manual. Bisa nyadari produksi cerdas liwat kombinasi desain, disass Assembly lan software typingting.
  • 1325 four spindle with linear ATC

    1325 papat spindle karo ATC linier

    Motong, slotting, punching, ngukir (model modhèl). Papat proses bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ngukir lawang kabinet. Kanthi nggunakake program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, program ngetrapake kanthi otomatis ngolah tanpa campur tangan manual. Multiple spindles bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisien pangolahan.
  • Wood router atc

    Wood router atc

    Perabot dewan, lemari klambi, lemari klambi, perabot kantor, prabot khusus. Kabinet dipasang dhewe ing posisi kabinet liyane dipasang ing posisi liyane, ambri, mejo, papan perabot, perabot kantor, kothak kayu, peralatan kayu lan peralatan kayu, telu- Pangolahan papan gelombang dimensi, lawang kabinet, lawang kayu kerajinan, lawang wenqi, layar lipat, proses pengukuran bentuk jendela.
  • Two spindle row drilling machine cnc router

    Loro spindle drill machine cnc router

    3.6 m perawatan anti-baja abot sing amba (saben bagean trek mesin amben lan bagian amben wis diproses ora luwih saka 2 yuta mesin panggilingan CNC kanthi tliti dhuwur, lan posisi bolongan ing amben dilatih kanthi data tliti kanthi dhuwur pusat pangolahan, kanthi tliti mesin sing luwih dhuwur). Mesin ngetrapake rong alat HQD udhara kanthi suhu 6KW asli kanthi otomatis modifikasi pangowahan, lan modifikasi penggeretan larutan HQD 5 5 4 (4), penggeretan cepet, pengeboran ora mundur maneh.
  • CNC atc four process Wood router

    CNC atc proses proses Kayu kayu

    Digunakake utamane ing nglereni piring abot, pengeboran, panggilingan, relief lan pangolahan liyane, perabotan kayu, audio, lawang kayu padhet, lawang cat, lawang geser, lemari, alat Buddha, pring lan kayu, tintingan teh, plastik, lekapan, papan gelombang , Skrin, gril jendela, bingkai foto, dekorasi, produk kayu, ukiran 3D, pengeboran, potongan pemotong, lsp.
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2