Pusat Produk

  • Atc funiture machine

    Mesin Atc Funiture Kab

    Lawang kabinèt iku dual-purpose.Kanggo lemari ukuran cilik lan medium lan tanduran pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan kasebut ora dhuwur banget.Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga supaya resiko tuku peralatan ing prices dhuwur.Lan kauntungan ngolah panel lawang dhewe yaiku sampeyan bisa ngontrol kualitas pangolahan lan wektu pangolahan dhewe.
  • ATC wood cnc 1325

    ATC kayu cnc 1325

    Mesin nglereni pusat mesin Lamino minangka mesin khusus sing digunakake kanggo nglereni lan ngethok perabotan sing digawe khusus.Bisa nyingkirake mode pemotongan manual tradisional lan ngandelake tenaga kerja manual.Bisa nyadari produksi cerdas liwat kombinasi desain, disassembly lan piranti lunak typesetting.
  • CNC atc four process Wood router

    CNC atc papat proses Kayu router

    Utamane digunakake ing pemotongan piring abot, pengeboran, penggilingan, relief lan pangolahan liyane, perabotan kayu, audio, lawang kayu padhet, lawang cat, lawang geser, lemari, alat Buddha, pring lan kerajinan kayu, nampan teh, plastik, perlengkapan, papan gelombang , Layar, kisi-kisi jendela, bingkai foto, dekorasi, produk kayu, ukiran 3D, pengeboran, relief pemotongan, lsp.
  • 1325 four spindle with linear ATC

    1325 papat spindle karo ATC linear

    Cutting, slotting, punching, ukiran (modeling prasaja).Papat pangolahan bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ukiran lawang kabinet.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, program kanthi otomatis nglakokake syarat pangolahan tanpa intervensi manual.Multiple spindle bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisiensi pangolahan.
  • Linear atc wood cnc router machine with  Saw blade R30

    Mesin router cnc kayu atc linier kanthi bilah gergaji R30

    Mesin nyopir CNC seri R30: Mesin sing ditrapake industri: nglereni slot punch bisa digunakake kanggo ngolah papan jinis mebel obah pemodelan pangolahan lemari lawang lemari lawang lawang paket alus nyata kayu interior lawang lawang Furnitur kayu solid meja komputer saka lacquer sing panggangan mahjong kantor furniture anak Furnitur kayu swara Kerajinan kayu lan bahan non-logam liyane saka Processing multistep lan sheet wangun panggilingan (ora winates).
  • Four spindle atc cnc router

    Four spindle atc cnc router

    Industri Furnitur Kayu: Wave Plate, pola apik, Furnitur antik, lawang kayu, layar, sash kerajinan, gapura komposit, lawang lemari, lawang interior, sikil sofa, headboards lan ing.Industri Periklanan: identifikasi pariwara, nggawe desahan, ukiran lan pemotongan akrilik, nggawe tembung kristal, cetakan blaster, lan bahan iklan liyane sing nggawe turunan.
  • Three spindle wood cnc router machine

    Telung spindle kayu cnc mesin router

    Mesin cnc kayu model iki utamane digunakake kanggo nglereni lan ngukir kayu.Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk 2d datar uga bisa ngasilake produk 3d.Amarga mesin woodworking kita bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, iku bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan.Telung meter struktur abot dawa, Gantry minangka struktur baja.Dadi mesin stabil banget nalika digunakake.Tabel bisa metokake akèh bobot, Iki mbenakake ora mung stabilitas nanging uga akurasi.
  • 6090 mini wood cnc router machine

    6090 mini kayu mesin cnc router

    Seri model iki kuat ing fungsi, gampang digunakake, awet lan dipercaya, lan digunakake digunakake ing pangolahan lan produksi macem-macem pratandha iklan, nameplates, badges, asu laut, pratandha, model arsitektur, panel instrument, produk kayu lan produk liyane. Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, plastik bangku logam utawa bahan non-logam.
  • 1212 advertising cnc router mahcine

    1212 iklan cnc router mahcine

    Range imbuhan kacepetan saka motor sirah engraving.Kisaran pangaturan kacepetan umum sawetara ewu nganti 30.000 révolusi saben menit.Yen kacepetan ora luwes utawa sawetara imbuhan kacepetan cilik, banjur sawetara aplikasi saka mesin engraving Iku banget diwatesi amarga bahan beda kudu engraved nggunakake kacepetan sirah engraving beda.
  • New design four spindle ATC wood cnc router

    Desain anyar papat spindle ATC kayu cnc router

    Proses mbusak pesenan otomatis, optimasi, desain, nglereni, ngebur, panggilingan, troughing, nglereni otomatis lan pangolahan liyane saka kabinet rampung ing siji wektu.Mesin blanking papat-proses, mesin blanking papat langkah, mesin blanking CNC.
  • Economic four process R4 wood cutting machine

    Ekonomi papat proses R4 mesin nglereni kayu

    Mesin pemotong lan pambuka otomatis papat proses dirancang kanggo para pelanggan supaya bisa nambah efisiensi.Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa diowahi kanthi sewenang-wenang, sing bisa ngrampungake multi-program sing dirancang dening pelanggan kanthi gampang (processing workpieces mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual sing bosen ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, Furnitur lan piranti musik.
  • Wood router atc

    Router kayu atc

    Furnitur Papan, lemari, lemari, perabot kantor, perabot adat.Kabinèt lemari sijine dhewe ing posisi liyane saka lemari sijine dhewe ing posisi liyane, ambry, meja, Furnitur jinis Papan, Furnitur kantor, kothak kayu, peralatan pawon kayu lan piranti, telung- Pengolahan papan gelombang dimensi, pintu kabinet, pintu kayu kerajinan, pintu wenqi, layar lipat, proses ukiran bentuk penggilingan jendela.
  • Two spindle row drilling machine cnc router

    Router cnc mesin pengeboran baris spindle

    3,6 m heavy-duty perawatan amben welding baja gedhe (saben mesin amben bagean trek lan amben bagean wis diproses dening ora kurang saka 2 yuta dhuwur-tliti mesin panggilingan CNC, lan posisi bolongan ing amben sing dilatih dening dhuwur-tliti data pusat pangolahan, kanthi presisi mesin sing luwih dhuwur).mesin adopts loro asli HQD air-cooling 6KW daya dhuwur alat otomatis ngganti Changsheng spindles, lan HQD asli supercharged khusus 5 + 4 CNC larik ngebur paket (dhuwur-kacepetan ngoper, pengeboran ora mbalek).
  • 1325 disc tool atc cnc router

    1325 alat disk atc cnc router

    Industri Woodworking: kabeh jinis lawang, Windows, lemari, lawang kayu kerajinan, lawang Paint-free, layar, penggemar Kerajinan Windows, Processing piring gelombang lan Furnitur liyane, Processing kayu.Industri periklanan: pratandha pariwara, produksi pratandha, pemotongan materi pariwara, cetakan plastik, produksi lampu neon LED lan produk dekorasi pariwara bahan liyane.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2