Warta perusahaan

Warta perusahaan

  • Mesin kasebut tekan pabrik pelanggan, lan umpan balik saka pelanggan, produsen mesin cnc kayu lan eksportir

    Maret sing sibuk. Pengangkutan laut wis mboko sithik bali dadi normal, kanthi luwih akeh pesenan, lan pasar mesin kayu diwiwiti ing mangsa panas. Akeh mesin uga wis teka ing pabrik pelanggan. Ayo ndeleng umpan balik pelanggan. Kita umur 13 taun mesin cnc kayu ...
    Waca liyane
  • Receive good reviews from customers

    Nampa review apik saka pelanggan

                     Nampa ulasan sing apik saka para pelanggan Kualitas tinggi yaiku umur perusahaan, teknologi anyar minangka landasan perusahaan, inovasi minangka kunci kanggo kemajuan perusahaan, layanan purna jual sing apik bakal entuk pasar sing luwih jembar kanggo perusahaan. Perusahaan mbayar ...
    Waca liyane
  • The company collectively visited the Tai’an Rift Valley

    Perusahaan kanthi bebarengan ngunjungi Lembah Rift Tai'an

    Perusahaan kanthi bebarengan ngunjungi Lembah Rift Tai'an Wingi, cuaca apik, perusahaan kita kabeh staf lunga menyang Tai an. Esuk, kita ngunjungi taman bir, saka ngendi kita ngerti apa sing digawe bir lan carane diproses kanthi langkah-langkah. Mech ageng ...
    Waca liyane