Apa kaluwihan mesin pemotong atc CNC dibandhingake panel saw

Apa kaluwihan mesin pemotong ATC CNC dibandhingake panel saw?

1. Biaya tenaga kerja lan wektu

Mesin pemotong CNC kanthi otomatis mbukak lan mbongkar bahan, lan kudu nggawa buruh cilik.Siji wong bisa ngoperasikake sawetara mesin pemotong.Mesin nglereni cepet, lan kacepetan nglereni bisa tekan 85-120 lembar saben dina;

Panel saw tradisional utawa elektronik slicing saw mbutuhake 2 wong kanggo operate ing wektu sing padha, lan panel weruh ngethok 60-70 Papan saben dina;

2. Panggunaan piring

Mesin pemotong CNC nggunakake pemotong panggilingan kanggo ngethok materi, lan arah bisa diatur kanthi sewenang-wenang.Kanthi piranti lunak tata letak sing dioptimalake, tingkat panggunaan tata letak sing dioptimalake saka pesenan gabungan bisa tekan udakara 95%;

Saws ukuran elektronik lan saws panel nggunakake saw glathi kanggo slicing, lan tingkat pemanfaatan saka sheet sakabèhé kurang, lan pitungan manual lan typesetting nggunakake bab 86%;

d

3. Biaya piranti
Pemotong panggilingan kanggo mesin nglereni CNC, pemotong biasa yaiku 12 RMB saben potong, lan papan partikel ora dikethok nganti 1500 meter saben wektu, kira-kira 30 potong, lan biaya pemotong kira-kira 0,4 RMB saben papan;
Saw glathi kanggo elektronik ukuran saws lan panel saws, biaya saw glathi kira 1.6RMB saben Papan;
4. Liyane
Mesin pemotong CNC bisa ngethok papan kanthi bentuk khusus, lan bisa ngukir, ngethok, slot, lan ngethok sekaligus.Loading lan unloading otomatis nyuda intensitas tenaga kerja lan nduweni kesinambungan kerja sing apik;
Gergaji pemotong elektronik lan gergaji panel mung bisa duwe pinggiran sing lurus lan ora bisa ngethok bahan.Gergaji panel didorong lan mandheg, lan wektu buruh digunakake kanggo nyetel panguasa lan ngobahake papan.

Saiki kita R8 Linear atc woodworking cnc router mesin wis diskon amba, Welcome to priksaan!

whatsapp: + 8615863173380

wechat: +8613335171277

Angela Gao

https://www.facebook.com/amy.gao.12177/


Wektu kirim: Mar-01-2022