Mesin kasebut tekan pabrik pelanggan, lan umpan balik saka pelanggan, produsen mesin cnc kayu lan eksportir

Maret sing sibuk. Pengangkutan laut wis mboko sithik bali dadi normal, kanthi luwih akeh pesenan, lan pasar mesin kayu diwiwiti ing mangsa panas. Akeh mesin uga wis teka ing pabrik pelanggan. Ayo ndeleng umpan balik pelanggan.

e36a7afed63295d8c949732e6c28230ed26be4599f8fc9aad60ad7daa1543433a0d4fb229613e4fc635ea549e39282166e227707cc38bdd9c8d71de37218af8e673299bda723bdb9266dcaa3195

 

Kita minangka pabrikan mesin cnc kayu umur 13 taun. Umume nggawe macem-macem mesin cnc kayu. Kita duwe tim layanan sawise adol. Dadi, kita bisa mbantu nginstal lan ngoperasikake mesin kasebut. Kita nyedhiyakake garansi setaun. Sajrone periode kasebut, yen bagean mesin rusak, komponen kasebut bakal diganti kanthi gratis. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan mesin kita. Mangga enggal hubungi kula.

whatsapp: +8615863173380

WeChat: +8613335171277

Angela Gao


Wektu kiriman: Mar-18-2021