Kauntungan saka mesin nglereni CNC

Mesin pemotong CNC, uga dikenal minangka peralatan line line produksi perabot cerdas. Minangka jeneng kasebut, kabeh proses saka loading, nglereni, pengeboran bolongan vertikal lan kemul saka piring wis rampung. Iki ngganti produksi manual lan pamrosesan manual. Dadi, apa kaluwihan sing signifikan lan teknik ngolah mesin kemul CNC kanggo peralatan manufaktur perabot tradisional? Dina iki perusahaan Jinan JCUT CNC njupuk produk saka pabrik kita minangka conto kanggo ngenalake sampeyan kanthi rinci.

1. Mesin pemotong CNC bisa nambah tingkat panggunaan piring. Desain perabotan rampung karo komputer. Miturut prabot sing dirancang, data panggunaan dewan bisa dipikolehi langsung, lan banjur dewan bisa dipotong lan diproses kanthi nggunakake piranti lunak ngetik mesin sing dioptimalake. Tingkat panggunaan dhuwur banget, nganti 95%; Mesin pemotong nggunakake pemotong panggilingan kanggo nglereni, sing bisa ngowahi arah apa wae lan ngethok khusus. Tabel geser tradisional kudu dipotong nganti pungkasan, lan tingkat panggunaan lembaran sithik banget. Master saka meja ngusapake weruh ngukur lan nglereni tape miturut gambar.

2. Mesin pemotong CNC ngirit biaya tenaga kerja. Garis produksi perabotan panel otomatis bisa digunakake lan digunakake dening siji wong, lan yen garis gerakan banding pinggiran digunakake, buruh bisa digunakake lan nggunakake saka nglereni menyang pinggiran banding. Sliding tabel saw mbutuhake paling ora rong pekerja kanggo ngoperasikake, paling ora siji master mimpin magang, lan intensitas tenaga kerja saya dhuwur, lan manajemen karyawan sing trampil uga angel. Hubungane karo pengiriman sedina, ora bisa ngrebut sepisan pihak saka pambuka CNC.

3. Kacepetan pangolahan mesin nglereni CNC adoh saka bandingane karo sawing tabel saw. Baris produksi perabotan panel otomatis minangka proses terus lan tanpa gangguan, lan proses pemotongan otomatis CNC; sauntara meja ngusapake kudu di-push lan dihentikan, lan papan kasebut obah-obah, sing dadi sampah wektu lan tenaga kerja. Yen diselehake kanthi ora bener, tingkat kesalahane akeh banget.

4. Lingkungan kerja mesin nglereni CNC apik banget. Piranti sedot bledug sing kuat kanggo mesin nglereni lan struktur alat mesin sing rasional wis meh ngrampungake pangolahan pemotong bledug; relatif ngomong, bledug saka meja ngusapake weruh gedhe banget.

5. Mesin pemotong CNC ngetrapake operasi lan pangolahan jinis wong gemblung, kabeh dikira karo komputer, kanthi gagal nul lan kesalahan nul. Operasi gampang. Sawise latihan prasaja dening teknisi, bisa digunakake kanggo operasi, lan aman lan ora mbebayani. Sliding tabel saw nggunakake kalkulasi manual supaya macem-macem kesalahan. Geser meja weruh banget mbebayani lan rada ora pas. Bisa nyebabake cedera pribadi.

Kabeh ing kabeh, apa saka pangolahan, utawa kualitas pangolahan, teknologi pangolahan mesin nglereni CNC ora cocog karo gergaji gelongsor. Iki uga minangka akar mesin pemotong CNC saiki sing misuwur banget karo para pelanggan.


Wektu kirim: Apr-24-2020