Kabar produk

R9 seri CNC mesin nyopir

R9 seri CNC mesin nyopir: Machine ditrapake industri: nglereni slot punch bisa digunakake kanggo Processing Papan jinis Furnitur obah modeling Processing kabinèt lawang lemari lawang lawang paket alus nyata kayu interior lawang kayu ngalangi Furnitur komputer.

R9

R7 seri CNC mesin nyopir

R7 seri CNC mesin nyopir: Machine ditrapake industri: R7 seri CNC mesin dipakani uga dikenal minangka cnc mesin center.This mesin iki digunakake digunakake lan bisa machined lawang kabinèt lawang kayu lan formulir liyane bisa machined Furnitur plate.

R7

R6 seri CNC mesin nyopir

Mesin nyopir CNC seri R6: Industri sing ditrapake mesin: Mesin pemotong CNC seri R6 minangka perabot jinis papan khusus omah minangka produk saka peralatan sing paling profesional, mesin iki utamane digunakake kanggo nglereni slot pukulan, lsp.Pukulan kerajinan.

R6

R4 seri CNC mesin nyopir

Mesin nyopir CNC seri R4: Industri sing ditrapake mesin: Mesin pemotong CNC seri R4 uga diarani papat pangolahan mesin pemotong CNC, mesin iki akeh digunakake kanggo ngolah papan nglereni furnitur slot pukulan kanggo pukulan tanpa rim.

R4


Wektu kirim: Apr-24-2020