Alat Desain Anyar R8 Otomatis Ngganti mesin cnc kabinet lawang kayu

Yen sampeyan pengin ngasilake lawang kayu, lemari, lemari lan macem-macem perabotan panel, waca babagan R8 Auto Tool Ganti mesin kekayon. Iki minangka mesin kerja kayu multi-fungsi paling anyar. Mesin iki nggunakake konfigurasi dhuwur-mburi. Sorotan paling gedhe yaiku duwe majalah alat, sing bisa nyadari pangowahan alat otomatis, sing artine yen nalika proses rampung, alat kasebut bisa diganti kanthi otomatis lan proses sabanjure ditindakake. Majalah Alat Mesin kaya ing ngisor iki.

2a07c8de88823820bf06397376bbf7c

ad3f352c214ffbf0009b2e207635607

Aplikasi Mesin Kaya Ing ngisor iki:

* Mebel: lawang kayu, lemari, piring, mebel kantor lan kayu, meja, kursi, lawang lan windows.
* Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.
* Pemprosesan piring: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, bagian njero mobil, trek bowling, tangga, papan anti-Bate, resin epoksi, ABS, PP, PE lan senyawa campuran karbon liyane.
* Dekorasi industri: Akrilik, PVC, MDF, watu buatan, kaca organik, plastik lan logam alus kayata tembaga, ukiran piring aluminium lan proses panggilingan.

mesin ukiran cnc router murah kanggo mebel kayu. Bisa ngasilake kabeh jinis mebel kayu.

Konfigurasi Mesin:

1325 model Linear R8 ATC CNC Router
Area kerja (S * Y * Z) 2500mm * 1300 * 200mm

 

Kacepetan spindle 0-24000 / MIN
Spindle GDZ hawa adhem 9KW
Majalah alat Linear 12 alat
Ngawula motor Leadshine 1500W motor servo murni

 

Ngawula driver Ndhukung nglayani driver motor
Inverter 11kw Hpmant
Sistem Kontrol Sistem Kontrol LNC Taiwan
Nambahake Stabilizer Stabilizer 100KW
Trek transmisi Poros Y 25square
Sekrup bola Sekrup TBI 2510
panggeser Slider aku aixis25
Watesan Khusus kanggo mesin pemotong
rak Asli HICK
kabel Kabel rantai towing fleksibel sing fleksibel
reduker Asli Modoli Prancis asli / Jepang Xinbao
Operate spee 35000MM / MIN
Penagih lebu Kantong dobel 5.5KW
Pompa vakum Siklus banyu 7,5KW

 

Bobot 2600KG
Tegangan AC380

Tampilan mesin

Struktur paten Lonteng generasi katelu (kabinet kontrol independen)

Struktur amben Amben perawatan penuaan abot (limang panggilingan rai lan pengeboran presisi 0,02mm)
Gantry

Pipa kothak tembok tebal crossbeam lan las strip baja teknologi mesin kasur sinkronis sakabehane struktur cor kolom ora suwe saya suwe

Kabinet operasi komputer Seri kabinet paten Longteng, kabinet operasi cerdas layar amba sing ditutup
komponen sumbu z Fungsi kunci motor sumbu Z, kursi dhukungan sekrup motor sumbu Z
Tabel vakum Desain paten kaliber adsorpsi 50MM, sambungan pipa PVC sealing apik, aja mbukak piring
Cara sensor alat Sensor alat otomatis
Posisi feed Silinder posisi kabeh-sisi kanthi pindho nganggo strip aluminium
Mbusak otomatis Fungsi horisontal push bar sabuk otomatis kanthi jubin otomatis
Cara debu Partisi spindle otomatis ngilangi lebu terpadu lan ngilangi bledug sekunder.
Aksesoris Mesin Pisau digunakake kanggo ngasilake lawang lan kabinet rong set, Kawat Data, Line Daya, Sikat, Spanner lan Clamp, Piranti Lunak ing CD, manual pangguna, tabung adsorpsi debu vakum, lsp.

Mesin iki nggunakake Konfigurasi Mesin High-end. Spindle Big Power 9KW, motor servo Murni lan sistem kontrol impor lsp. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, hubungi kula, Angela Gao. Ayo kula kirim rincian kanggo sampeyan.

Piranti sing diklompokaké:

Yen sampeyan butuh mesin cnc Kayu R8 Auto Tool, bisa uga mesin cnc bolongan sisih cnc lan mesin cnc bandhing pinggiran cnc. Siji digunakake kanggo doyo bolongan sisih lan narik alur sisih, sing liyane digunakake kanggo nutup sisih pinggir. Dheweke bisa mbentuk garis produksi lengkap kanggo produksi macem-macem perabotan.

24e7f69c8fedca1ac93d22baaad4a71

Mesin cnc bolongan Sisih CNC.

1d5bc45f01f9efd076b85223acbcb22

Mesin Banding CNC Edge Edge.

Kita minangka produsen lan eksportir mesin cnc umur 13 taun, bisa nyedhiyakake macem-macem mesin cnc kayu. Saliyane Mesin R8 ATC CNC, kita uga wis ngembangake akeh mesin kelas dhuwur anyar. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa ngetutake aku ing Facebook (https://www.facebook.com/amy.gao.12177/). Aku bakal terus nganyari lan nuduhake video mesin lan gambar.

Hubungi Aku:

whatsapp: +8615863173380

wechat: + 8613335171277 / + 8615863173380

Email: cncjcut@jcutcnclaser.com/ daisy@jcutcnclaser.com

1611802248

 

 

 


Wektu kiriman: Jan-28-2021