Desain anyar Kanthi otomatis lawang lemari kayu nggawe atc cnc router lini produksi

Desain anyar kanthi otomatis nggawe lawang lemari kayuatc cnc router lini produksi

Gambar mesin:

d97a447cb9e6cd3b0f16c0de7f88ecf

Aplikasi:

* Furnitur: lawang kayu, lemari, piring, perabot kantor lan kayu, meja, kursi, lawang lan jendhela.
* Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.
* Proses Plate: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, awak njero mobil, trek bowling, tangga, papan anti-Bate, resin epoksi, ABS, PP, PE, PEHD lan senyawa campuran karbon liyane.
* Dekorasi industri: Acrylic, PVC, MDF, watu Ponggawa, kaca organik, plastik lan logam alus kayata tembaga, piring aluminium engraving lan proses panggilingan.

Konfigurasi mesin:

Katrangan Paramèter
Model JCUT R8
Area Kerja 2500mm * 1300mm * 200mm
Spindle ATC9KW * 1 Air cooling Spindle
Kacepetan Spindle 0-18000/Min
Majalah Alat 12 piranti
Motor Servo Kab DORNA/Leadshine 1500W motor servo murni
Servo Driver cocog driver motor servo
Sistem Kontrol TAIWAN LNC/SYNTEC sistem kontrol
Auto Unloading Nambahake fungsi unloading otomatis lan mbukak tabel unloading
Auto Labeling Nambahake fungsi label otomatis
Papan otomatis giliran Nambahake fungsi ngowahi papan kayu otomatis
Inverter Inverter 11KW Kab
Transmisi Sumbu XY: Asli Taiwan HIWIN 25 Rel persegi; Sumbu Z: Sekrup Bola TBI 2510 Asli
Slinder Asli Taiwan HIWIN 25 slander
Limit Ngalih Ngalih watesan khusus kanggo mesin ATC CNC Router
rak Jerman ngimpor rak HICK
Reducer Impor Jepang Shimpo/Impor Prancis Motovario Reducer
Tabel adsorpsi vakum 50MM diameteripun bolongan adsorption, sambungan pipe PVC, Tabel adsorpsi sub-regional, airtightness apik, Papan wis mantep lan ora mbukak mati Papan
Pompa adsorpsi Siklus banyu pompa 7.5KW
Kolektor debu Tas kolektor bledug dobel kanthi pompa 5.5KW
Cara mbusak bledug Ngilangi bledug otomatis spindle lan mbusak bledug sekunder nalika nyurung bahan
kacepetan travel kosong 100000MM / min
Kacepetan Kerja Maksimum 35000MM / min
Metode setelan alat Setelan alat otomatis kanthi instrumen setelan alat
Z-axis rem fungsi Z-axis motor rem fungsi
Setelan Alat Otomatis Fungsi setelan alat otomatis
Ganti Alat Otomatis Fungsi pangowahan alat otomatis
Posisi Otomatis Fungsi posisi otomatis
Auto Unloading Otomatis nyurung bahan sing wis rampung
Oli Auto Sistem oli otomatis
Komponen listrik komponen listrik Chint asli asli
kabel Kabel chain drag terlindung sing fleksibel banget
Struktur Mesin Kasur las tugas abot, Balok tebal, lembaran logam lengkap.
Kothak Kontrol Kothak kontrol mandiri lan cerdas kanthi Layar Tampilan LED
Tegangan AC380V
Bobot Mesin 2600KG
Aksesoris Mesin Piranti, piranti lunak, kunci pas, obeng, sikat, chuck, wadhah alat, kabel, lsp.

Sampel:

16388682571638867952(1)

 

Sertifikat kami:

/certificate/

Pabrik nuduhake:

1638947423(2)

 

Kontak Aku:

1633662329(1)

Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan mesin iki, Hubungi kula rauh.

 


Wektu kirim: Dec-14-2021