Mesin gaweyan kayu akeh banget sing dikirim wulan Desember

9 set mesin cnc kayu rampung lan dimuat ing pabrik

Agen kami ndhawuhi 9 set 1325 mesin cnc kayu, Lan wis rampung lan ngemot mesin kasebut ing pabrik.

Kita minangka produsen lan eksportir mesin cnc umur 12 taun. Mesin kita diekspor ing saindenging negara, kita duwe tim sawise-sales lan tim teknis. Kita bisa nyedhiyakake mesin cnc berkualitas kanthi rega sing apik.

IMG_6840

IMG_6839

Yen sampeyan kasengsem karo mesin cnc kayu, coba enggal hubungi kula. Mesin saiki duwe diskon gedhe.

Hubungi kula:

whatsapp: +8615863173380

wechat: +8613335171277


Wektu kiriman: Dec-22-2020