Pengetahuan pangopènan mesin router JCUT CNC

Masalah tradisional yaiku:

1. Mesin ngukir sing durung nate dipertahake: slider rel pandhuan kanthi serius corrode, kacepetan mesin saya alon, efek karya ora apik, urip mesin ora sithik, sumbu Z macet, kesalahan diagonal gedhe, lan sudut pilih ora enak! Pandu kasebut salah lan kesalahan ing ngisor iki gedhe banget! Kerusakan abang, gagal mekanik kayata bledosan geser!

2. Mesin ngukir nganggo grease sing salah: nggunakake pelumas, minyak, minyak mesin jahit lan gajih liyane. Kelikatan kupu dhuwur banget, sing ora migunani kanggo mesin kasebut. Kelikatan minyak mesin jahit sithik banget, lan mbebayani kanggo astringen. Sing paling umum yaiku nggunakake minyak mesin, sing bakal ngasilake kotoran enap lan adsorb.

3. Panganggone lenga mesin mesin. Ana lapisan lapisan sludge kuning ing permukaan ril. Sampeyan bakal nemokake manawa interval mesin oyot saya sithik lan luwih cendhek, lan panjaluk kasebut tambah gedhe.

Solusi, gunakake minyak pelumas khusus sing ngemot teknologi graphene

1. Ngilangake slud minyak kanthi kuwat lan cepet bubar sludge sing diprodhuksi dening minyak kayata butter motor

2. Pelapisan efisien Pelincir ril pandhuan, slider, rod skru, ibu kawat, rak, batang gear, bantalan lan komponen liya kanggo mesin ukiran

3. Perlindhungan liyane Luwih unik teknologi ngeculake kanthi efektif nglindhungi permukaan logam lan ngluwihi urip layanan 4. Luwih aman Nilai PH netral lan ora ngemot komponen asam utawa alkali, ora mbatalake pedoman pandhuan, lan ora mbebayani kanggo awak manungsa!

Pandhuan

1. Kanggo mesin anyar sing digunakake kanggo pertama: tambahake minyak pelumas khusus ing pot minyak, ora luwih saka rong pertiga kapasitas pot minyak, supaya tekanan lan kebanjiran. Utawa gunakake mbanyoni bisa utawa nyikat saben minggu kanggo ditata kanthi merata ing peralatan. Sawise siji minggu utawa wulan.

2. Kanggo peralatan lawas, dianjurake kanggo ngresiki bagean kasebut sadurunge digunakake!


Wektu kirim: Apr-24-2020