Hot Sale ATC R10 Four kepala lan 12 alat woodworking Furnitur nggawe mesin cnc router for sale

 

Hot Sale ATC R10 Four kepala lan 12 alat woodworking Furnitur nggawe mesin cnc router for sale

Aplikasi produk:

* Furnitur: lawang kayu, lemari, piring, perabot kantor lan kayu, meja, kursi, lawang lan jendhela.
* Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.
* Proses Plate: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, awak njero mobil, trek bowling, tangga, papan anti-Bate, resin epoksi, ABS, PP, PE, PEHD lan senyawa campuran karbon liyane.
* Dekorasi industri: Acrylic, PVC, MDF, watu Ponggawa, kaca organik, plastik lan logam alus kayata tembaga, piring aluminium engraving lan proses panggilingan.