Desain anyar papat spindle ATC kayu cnc router

Desain anyar papat spindle ATC kayu cnc router

Katrangan singkat:

Proses mbusak pesenan otomatis, optimasi, desain, nglereni, ngebur, panggilingan, troughing, nglereni otomatis lan pangolahan liyane saka kabinet rampung ing siji wektu.Mesin blanking papat-proses, mesin blanking papat langkah, mesin blanking CNC.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Rega relatif murah: cocok kanggo pabrik mebel cilik lan medium.Malah dhuwur-mburi 12-30 ewu papat-proses CNC mesin blanking punika relatif kurang ing rega dibandhingake model karo tas pengeboran.Iki minangka pilihan sing apik kanggo pabrik furnitur kanthi tekanan finansial sing relatif gedhe.

2. Door panel kabinèt dual-nggunakake: Saka titik struktural tampilan, papat pangolahan kagungane model pangisi alat prasaja, kang nggunakake papat spindles kanggo mujudaken fungsi pangowahan alat dening ngoper pneumatik.Awak kabinèt bisa ketemu fungsi nglereni lan punching, lan uga bisa digunakake kanggo Processing lawang prasaja.

3. Operasi prasaja: Dibandhingake karo ngebur baris lan tengah nglereni, operasi saka mesin nglereni papat-proses punika relatif prasaja lan gampang kanggo sinau, lan yen siji batang utama gagal, peralatan uga bisa ngrampungake fungsi nglereni lan ngebur liwat. telung shafts utama.

Aplikasi Mesin

1. Proses penghapusan pesenan otomatis, optimasi, desain, nglereni, ngebur, panggilingan, troughing, nglereni otomatis lan proses liyane saka kabinet rampung ing siji wektu.Mesin blanking papat-proses, mesin blanking papat langkah, mesin blanking CNC.

2. Pintu kayu lan industri dekorasi furnitur: kayu padhet lan lawang komposit, lawang kabinet, ukiran bidang piring area gedhe, ukiran kayu padhet lan penggilingan, ukiran mebel panel, ukiran mebel mahoni antik, ukiran mural seni kayu padhet lan industri liyane.

3. Pengolahan kerajinan kayu: bingkai jam, bingkai foto kerajinan, ukiran lan ukiran kerajinan piring aluminium tipis, meja listrik, peralatan olahraga.Mesin blanking papat-proses, mesin blanking papat langkah, mesin blanking CNC.

4. Industri produk elektronik: ukiran lan panggilingan papan sirkuit, bahan insulasi, layar tampilan LED, peralatan rumah tangga (TV werna, mesin cuci, kulkas) cangkang utawa model.

5. Industri produksi alat musik: Ukiran lumahing mlengkung telung dimensi lan nglereni wangun alat musik, kayata ukiran lan panggilingan panel lan kepala biola gedhe lan biola.

Konfigurasi

 Longteng generasi katelu papat-proses R4-peralatan nglereni kacepetan

Parameter teknis
Area Kerja (S*Y*Z) 1220 * 2440 * 200mm (Dhukungan dawa 2800 kustomisasi) 
kacepetan Spindle 0-18000/MIN
Daya Spindle GDZ Air Cooling Spindle 6KW * 4
Majalah Alat 6KW*4
Motor Leadshine Big Power 1500w servo motor
Sistem Kontrol Impor Taiwan LNC MW2200 sistem kontrol
Tabel Mesin Vakum Desain paten 50MM kaliber adsorpsi, sealing apik saka sambungan pipa PVC, ora ana papan sing mlaku
Pompa adsorpsi Sirkulasi banyu 7.5KW, (Kekuatan adsorpsi sing kuat, stabilitas dhuwur nalika ngolah produk)
Kolektor Debu 5.5KW Dust Collector karo rong tas
sopir Matching driver motor servo
Inverter Konversi frekuensi papat-ing-siji, pra-wiwitan
Kacepetan ganti alat Nul saklar kapindho
Trek transmisi Ukuran asli 25 meter persegi
Panggeser Slendang 25 asli
meneng timbal TBI asli 2510 Lead meneng
kab Kabel towline terlindung sing fleksibel
watesan Darmabakti kanggo arah maju lan mbalikke saka router nglereni kayu
rak HICK asli
Komponen listrik Chint asli
Reducer Modoli asli
silinder Huadeli (kualitas apik lan tahan lama)
Kacepetan kosong 100000 MM / MIN
Kacepetan kerja maksimal 35000 MM/MIN
Sakabèhé katon Struktur paten Longteng generasi katelu (kabinet kontrol independen)
Struktur amben Welding bed welding tugas berat (akurasi pengeboran penggilingan lima sisi 0.02mm)
Gantry Proses mesin amben balok sinkron kanthi tabung persegi berdinding tebal lan jalur baja kanggo balok

Struktur casting integral kolom ora deform kanggo dangu

Kabinet operasi kontrol listrik

Seri kabinèt paten Longteng, kabinèt operasi cerdas sing disegel kanthi lengkap

piranti

metode setelan

Setelan alat otomatis
Positioning Posisi silinder
Unloading otomatis Unloading otomatis
Cara mbusak bledug Jinis partisi otomatis spindle mbusak bledug terintegrasi lan mbusak bledug sekunder kanthi pusher
Tegangan AC380V
Bobot resik 2600KG
Bobot reged 2700 kg
Kothak Kayu Kita Nyedhiyakake Kotak Kayu Ekspor Standar
Garansi

1 Taun

bagean opsional Piranti lunak ing CD, Kertu Kontrol (kertu PCI), Alat Ukiran lan Cutting, Kunci Allen, Kunci kanggo locknut Collet, Kabel Data, Kabel Listrik, Sikat, Spanner lan Clamp.(Alat iki kabeh gratis kanggo sampeyan)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita