Desain anyar papat roda kayu cnc ATC spindle

Desain anyar papat roda kayu cnc ATC spindle

Keterangan Singkat:

Proses penghapusan urutan otomatis, optimasi, desain, nglereni, pengeboran, panggilingan, troughing, pemotongan otomatis lan proses kabinèt liya rampung. Mesin kemul papat proses, kaluwihan mesin kemul patang langkah, mesin kemul CNC.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Rega regane kurang: cocog kanggo pabrik perabot cilik lan ukuran ukurane. Malah mesin kemul CNC sing paling dhuwur 12-30 ewu mesin kurang murah dibandhingake karo model karo tas pengeboran. Iku pilihan sing apik kanggo pabrik perabot kanthi tekanan finansial cukup gedhe.

2. Kabinet panel kaping pindho nggunakake: Saka sudut pandang struktural, patang proses kasebut kalebu model panguripan alat sing sederhana, sing nggunakake papat spindle kanggo nyayoni fungsi pangowahan alat kanthi ngalih pneumatik. Badan kabinet bisa nemoni fungsi kanggo nglereni lan tusuk, lan uga bisa digunakake kanggo proses lawang kanthi gampang.

3. Operasi sing sederhana: Dibandhingake karo pengeboran lan pemotong larik, operasi mesin pemotong proses proses cukup gampang lan gampang dipelajari, lan yen siji batang batang gagal, peralatan uga bisa ngrampungake fungsi nglereni lan ngebur liwat telung poros utama.

Aplikasi Mesin

1. Proses penghapusan urutan otomatis, optimasi, desain, nglereni, pengeboran, panggilingan, troughing, pemotongan otomatis lan proses kabinèt liya rampung. Mesin kemul papat proses, kaluwihan mesin kemul patang langkah, mesin kemul CNC.

2. Industri kayu lan industri hiasan kayu: lawang kayu lan komposit, lawang kabinet, ukiran pesawat papan gedhe, ukiran kayu padat lan panggilingan, ukiran perabotan panel, ukiran perabotan mahoni antik, ukiran seni kayu padhet lan industri liyane.

3. Pangolahan kerajinan kayu: pigura jam, bingkai foto kerajinan, ukiran kerajinan aluminium tipis lan ukiran, countertops listrik, peralatan olahraga. Mesin kemul papat proses, kaluwihan mesin kemul patang langkah, mesin kemul CNC.

4. Industri produk elektronik: ukiran lan panggilingan papan sirkuit, bahan penebat, layar tampilan LED, piranti rumah tangga (TV warna, mesin cuci, kulkas) cangkang utawa model.

5. Industri produksi alat musik: Ngukir lumahing sudhut mlengkung telung dimensi lan nglereni bentuk alat musik, kayata ukiran lan panggilingan panel lan sirah sing gedhe lan biola.

Konfigurasi

 Longteng proses generasi papat R4-Gunakake peralatan nglereni

Parameter Teknis
Area Makarya (S * Y * Z) 1220 * 2440 * 200mm (Dhukungan kustomisasi 2800) 
Kacepetan Spindle 0-18000 / MIN
Daya Spindle Gintasan Penyaman Udara GDZ 6KW * 4
Majalah Alat 6KW * 4
Motor Motor servo Leadshine Big Power 1500w
Sistem Kontrol Sistem kontrol Taiwan LNC MW2200
Tabel Mesin vakum Desain paten 50MM kaliber, segel apik saka pipeconnection PVC, ora ana papan sing mlaku
Pompa adsorpsi Sirup banyu 7.5KW, (Kekuwatan penjerapan sing kuat, stabilitas nalika ngolah produk)
Debu Kolektor 5.5KW Debu Kolektor nganggo rong tas
Supir Cocog driver motor servo
Konverter Konversi frekuensi papat-siji, wiwitan
Kacepetan ngowahi alat Switch kaping pindho Zero
Trek transmisi Asline 25 tolok asli
Geser 25 slinder asli asli
Menyang timah Tukang skru sing asli TBI 2510
kabel Kabel tungku tameng kanthi fleksibel banget
Watesan Darmabakti menyang arah sing maju lan mbalikake saka truk ngethok kayu
rak HIK Asli
Komponen listrik Chint asli asli
Reducer Modoli asli asli
silinder Huadeli (kwalitas sing apik lan kuwat)
Kacepetan kosong 100000MM / MIN
Kacepetan maksimal kerja 35000MM / MIN
Penampilan sakabèhé Struktur paten Longteng generasi katelu (kabinèt kontrol independen)
Struktur amben Katon welding penuaan tugas abot (akurasi pengeboran limang sisi 0.02mm)
Gantry Proses mesin bedam sinar sinkron kanthi tabung persegi lan tembok baja sing kandel

Struktur pemutus integral kolom ora owah nganti suwe

Kabinet operasi listrik

Seri kabinet sing dipatenake Longteng, kanthi kabinet operasi cerdas kanthi lengkap

Alat

cara nyetel

Pangaturan alat otomatis
Posisi Posisi silinder
Mbusak otomatis Mbusak otomatis
Metode bledug Jenis pemisahan dobel otomatis Spindle lan mbusak bledug sekunder kanthi puser
Tegangan AC380V
Bobot net 2600KG
Bobot reged 2700kg
Kothak Kayu Kita Nyedhiyani Kothak Kayu Ekspor Standard
Waranti

1 Taun

Opsional bagean Piranti lunak ing CD, Card Controlling (kertu PCI), Ukiran lan Alat Ngethok, Kunci Allen, Kencel kanggo locket Collet, Kabel Data, Line Power, Brush, Spanner and Clampner. (Alat kasebut kabeh gratis kanggo sampeyan)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita