Mesin router cnc kayu atc linier kanthi bilah gergaji R30

Mesin router cnc kayu atc linier kanthi bilah gergaji R30

Katrangan singkat:

Mesin nyopir CNC seri R30: Mesin sing ditrapake industri: nglereni slot punch bisa digunakake kanggo ngolah papan jinis mebel obah pemodelan pangolahan lemari lawang lemari lawang lawang paket alus nyata kayu interior lawang lawang Furnitur kayu solid meja komputer saka lacquer sing panggangan mahjong kantor furniture anak Furnitur kayu swara Kerajinan kayu lan bahan non-logam liyane saka Processing multistep lan sheet wangun panggilingan (ora winates).


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

 

Mesin industri sing ditrapake: nglereni slot punch bisa digunakake kanggo ngolah papan jinis Furnitur obah modeling Processing kabinèt lawang lemari lawang lawang paket alus nyata kayu interior lawang lawang Furnitur kayu solid meja komputer saka lacquer sing panggangan mahjong Furnitur anak Furnitur kantor swara kayu Kerajinan kayu lan bahan non-logam liyane saka proses multistep lan sheet wangun panggilingan (ora winates)

 

Aplikasi Mesin

 

Lawang kabinèt iku dual-purpose.Kanggo lemari ukuran cilik lan medium lan tanduran pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan kasebut ora dhuwur banget.Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga supaya resiko tuku peralatan ing prices dhuwur.Lan kauntungan ngolah panel lawang dhewe yaiku sampeyan bisa ngontrol kualitas pangolahan lan wektu pangolahan dhewe.

Mesin iki minangka mesin ukiran mebel panel khusus sing dirancang khusus dening produsen kabinet.Iku cocok kanggo lemari panel lan komponen liyane, nglereni, engraving, slotting, pengeboran, multi-waé, nyimpen biaya, pegawe lan wektu., Lemari sepatu, perabot kantor, perabotan khusus.

 

Konfigurasi

Area kerja 1300 * 2500 * 200 mm
Spindle 9kw + 3,5 * 2 + band saw agul-agul
kacepetan spindle 0-24000 rmp
Motor Servo Kab Leadshine 1500w servo motor
Inverter Hpmont 11kw Kab
Sistem kontrol Taiwan syntec
meneng bal Taiwan 2510
Reducer MOTOVARIO
rak HICK
kacepetan Travel 100000mm / min
kacepetan proses Max 35000mm / min
Pompa vakum 7.5 pompa banyu
bledug 5,5 kw
Tegangan 220v/380v
bobot 2600 kg

 

样品


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita