Linear atc cnc router

Linear atc cnc router

Keterangan Singkat:

Pusat pangolahan kayu dirancang kanggo standar sing dhuwur, syarat-syarat sing dhuwur, pelanggan otomatis, lan tingkat dhuwur, cocog kanggo macem-macem kayu solid, papan kepadatan, papan komposit, plastik keras, marmer buatan, akrilik lan pangolahan massa bahan liyane.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Kestabilan struktur: struktur baja sakabeh digabung bareng, sing diobati kanthi tuwa (getaran) tuwa, lan ora ana formasi sawise nggunakake jangka panjang.

2. Taiwan Syntec sistem kontrol industri berprestasi tinggi, kanthi kualitas stabil sing apik, pangopènan sing apik, bisa ngontrol rampung pangolahan 3D multi-lapisan, pangolahan 3D lancar, ngukir lan nglereni.

3. Spindle motor sing diimpor saka spindle alat udara sing nduwurake udara HSD, tliti kanthi dhuwur, swara kurang, swara sing dawa, umur dawa, operasi lancar supaya bisa diputer kanthi lengkap kanggo kinerja mesin sing luwih apik.

4. Itali ngimpor asli weruh pengeboran baris saka mekanisme kombinasi pengeboran, bisa dadi siji-wektu pengeboran, nglereni, ngukir, slot engsel, keyhole lan proses kompleks produksi panel liyane.

5. Jepang Yaskawa servo nyopir kuat kanggo kabeh jinis kayu lan ngukir.

6. Pandhuan linear nuntun pandhuan linier diimpor kanthi larik dobel lan papat larik blok slide bal, sing bisa nanggung beban sing abot, mbukak kanthi lancar lan njaga stabilitas sing dhuwur.

7. Sistem ganti alat nganggo teknologi canggih internasional, sing bisa ngganti alat sing dibutuhake kanthi intel. Kapasitas panyimpenan alat bisa tekan 12-16 potongan.

8. Tabel karo tabel vakum utama internasional, Kapadhetan roti bakelite, ora ana bedane, adsorpsi dhuwur, adsorpsi kuwat saka macem-macem bahan, tabel mesin iki karo piranti sedhot piring otomatis otomatis luwih trep kanggo nggawe bolongan kunci lawang kayu lan proses engsel engsel.

9.Kompatibilitas piranti lunak sing apik: Kompatibel karo MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, JDpaint lan liya-liyane.

Aplikasi Mesin

Pusat pangolahan kayu dirancang kanggo standar sing dhuwur, syarat-syarat sing dhuwur, pelanggan otomatis, lan tingkat dhuwur, cocog kanggo macem-macem kayu solid, papan kepadatan, papan komposit, plastik keras, marmer buatan, akrilik lan pangolahan massa bahan liyane.

1. Industri perabotan:

Perabot panel, perabot khusus, lemari lemari, lemari klambi, perabotan antik lan kabeh jinis panel ukiran kembang prabotan lan proses pambuka kunci rampung.

2. Industri dekorasi:

Kabeh jinis mural hiasan, layar, pola hiasan, papan gelombang telung dimensi, papan serapan swara lan pangolahan ukiran dekorasi liyane.

3. Pangolahan produk semi-rampung aksesoris peralatan industri:

Pangolahan jero saka produk semi-rampung kayata countertops saka mesin jahit industri lan permukaan counter peralatan listrik.

4. Industri instrumen musik:

Pangolahan sirah gitar, pangolahan gitar semi-rampung lan macem-macem pola hiasan Ukiran Musical Instruments lan produksi permukaan sudhut mlengkung telung dimensi.

5. industri cetakan:

Produksi tliti kayu, busa cetakan ilang, cetakan panganan (kayata: jamur kue rembulan) lan cetakan liyane.

6. industri Kerajinan:

Kerajinan relief, ngukir film, liontin kerajinan, ornamen mobil lan produksi seni ukir seni lan kerajinan liyane.

7. Nggawe model arsitektur

8. Industri pariwara:

Nglereni lan ngukir akrilik, nggawe model lemu akrilik, lan macem-macem lencana lan pratandha saka patung lan produksi.

Konfigurasi

Mesin Motong Tinggi R8 CNC Dhuwur

Area Kerja (X * Y * Z) 1300MM * 2500MM * 200MM
Spindle 9kw GDZ ATC spindle
Majalah alat 8 posisi larik majalah alat ganti otomatis karo sensor alat 
Motor Motor motor servo Shanlong 1300W
Supir Driver driver Shanlong
Rel linear X, Y, Z sumbu ngadopsi 25 rel Hiwin Linear, struktur gantung tambahan
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 ngawut-awut bal
X, sumbu Y X, Y sumbu rak helikopter 1.5m
Sistem kontrol Shanlong 3042 kabeh ing sistem kontrol
Kabinet Profesor kabinèt gedhe
Reducer Jepang Shimpo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Penagih bledug 4kw / 380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut tengen + materi meksa otomatis
Awak mesin Heavy 3.5 mesin awak, struktur piring logam kanthi gantri sing kandel
Bobot net 2800kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita