Linear atc cnc router

Linear atc cnc router

Katrangan singkat:

Pusat Processing Woodworking dirancang kanggo standar dhuwur, syarat dhuwur, jurusan dhuwure automation lan dhuwur-mburi pelanggan, cocok kanggo macem-macem kayu ngalangi, Papan Kapadhetan, Papan gabungan, plastik hard, marmer Ponggawa, akrilik lan bahan liyane Processing massa.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Stabilitas struktur: kabeh struktur baja wis gandheng bebarengan, kang dianggep dening getaran (tempering) tuwa, lan ora ewah-ewahan bentuk sawise nggunakake long-term.

2. Taiwan Syntec saka sistem kontrol industri kinerja dhuwur, karo kualitas stabil banget, pangopènan apik, bisa ngontrol completion saka multi-lapisan Processing 3D, cepet, Processing 3D Gamelan, ukiran lan nglereni.

3. Spindle motor diimpor saka Italia HSD daya dhuwur online-digawe adhem alat kumparan, dhuwur tliti, kurang gangguan, kacepetan dhuwur, urip dawa, Gamelan kanggo menehi muter lengkap kanggo kinerja unggul saka mesin.

4. Italia diimpor asli weruh ngebur saurutan saka mekanisme kombinasi pengeboran, bisa rampung siji-wektu ngebur, nglereni, ukiran, slot nggeser, keyhole lan pangolahan Komplek liyane produksi panel lawang.

5. Japan Yaskawa servo drive kuat kanggo kabeh jinis nglereni kayu abot lan ukiran.

6. Pandhuan linear nganggo panuntun linear persegi sing diimpor kanthi baris kaping pindho lan pamblokiran bal geser papat baris, sing bisa nanggung beban abot, mlaku kanthi lancar lan njaga stabilitas sing dhuwur.

7. Sistem ganti alat nganggo teknologi canggih internasional, sing bisa ngganti alat sing dibutuhake kanthi cerdas.Kapasitas panyimpenan alat bisa nganti 12-16 lembar.

8. Tabel karo meja vakum anjog internasional, Kapadhetan meja bakelite, ora ewah-ewahan bentuk, adsorption dhuwur, adsorption kuwat saka bahan beda, Tabel mesin iki karo piring nyedhot piranti ngangkat otomatis luwih trep kanggo wis kawangun bolongan kunci lawang kayu lan Processing alur nggeser.

9.Kompatibilitas piranti lunak sing apik: Kompatibel karo MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, JDpaint lan liya-liyane.

Aplikasi Mesin

Pusat Processing Woodworking dirancang kanggo standar dhuwur, syarat dhuwur, jurusan dhuwure automation lan dhuwur-mburi pelanggan, cocok kanggo macem-macem kayu ngalangi, Papan Kapadhetan, Papan gabungan, plastik hard, marmer Ponggawa, akrilik lan bahan liyane Processing massa.

1. Industri mebel:

Furnitur Panel, Furnitur adat, lemari, lemari klambi, headboard, Furnitur antik lan kabeh jinis panel Furnitur lumahing ukir kembang lan proses bukaan keyhole siji-wektu completion.

2. Industri dekorasi:

Kabeh jinis mural dekoratif, layar, pola dekoratif, papan gelombang telung dimensi, papan nyerep swara lan pangolahan ukiran dekoratif liyane.

3. Pangolahan produk semi-rampung aksesoris peralatan industri:

Proses jero produk setengah rampung kayata countertops mesin jahit industri lan permukaan counter peralatan listrik.

4. Industri alat musik:

Pangolahan sirah gitar, pangolahan gitar setengah rampung lan macem-macem pola dekoratif ukiran permukaan Alat Musik lan produksi permukaan melengkung telung dimensi

5. Industri cetakan:

Produksi presisi jamur kayu, umpluk cetakan sing ilang, jamur panganan (kayata: cetakan kue bulan) lan cetakan liyane.

6. Industri Kerajinan:

Relief kerajinan, ukir film, liontin kerajinan, ornamen mobil lan produksi ukiran seni lan kerajinan liyane.

7. Nggawe model arsitektur

8. Industri Periklanan:

Nglereni lan ukiran akrilik, nggawe model blister akrilik, lan macem-macem lencana lan pratandha saka patung lan produksi.

Konfigurasi

Dhuwur-End R8 CNC Cutting Machine

Area Kerja (X*Y*Z) 1300 MM * 2500 MM * 200 MM
Spindle 9kw GDZ ATC spindle
majalah piranti 8 posisi servo inline auto tool changer magazine karo alat sensor
Motor Motor servo Shanlong 1300W
sopir driver servo Shanlong
Rel linear Sumbu X, Y, Z nganggo 25 Hiwin Linear rel, struktur gantung lateral
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 werni meneng
sumbu X, Y Rak heliks sumbu X,Y 1,5m
Sistem kontrol Shanlong 3042 kabeh ing siji sistem kontrol
Kabinet Kabinet gedhe Profesor
Reducer Jepang Shimpo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Kolektor debu 4kw/380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut kanan + bahan pendorong otomatis
Badan mesin Awak mesin abot 3.5, sealing struktur piring logam kanthi gantry kandel
Bobot resik 2800 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita