Sekawan dalan spindle atc cnc

Sekawan dalan spindle atc cnc

Keterangan Singkat:

Industri Perabot Kayu: Piring Gelombang, pola sing apik, perabotan antik, lawang kayu, layar, sash kerajinan, gapura komposit, papan lemari, lawang interior, sikil sofa, headboard lan liya-liyane. Industri Pariwara: idhèntifikasi pariwara, nggawe sigh, Ukiran akrilik lan nglereni, nggawe tembung kristal, cetakan blaster, lan bahan pariwara liyane nggawe turunan.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. 3.6 m perawatan anting-anting abot baja gedhe (saben bagean trek mesin amben lan bagian amben wis diproses ora luwih saka 2 yuta mesin panggilingan CNC kanthi tliti dhuwur, lan posisi bolongan ing amben dilatih kanthi dhuwur- pusat pangolahan data tliti, kanthi tliti mesin sing luwih dhuwur).

2. Mesin nganggo 6kw * 2 + 4.5kw * 2 dering udara sing nduwe daya tahan udara kanthi moderat, 4 spindles diganti kanthi otomatis, ngirit wektu lan efisiensi dhuwur. Tambah sensor alat otomatis, sing bisa nyetel alat kanthi otomatis sekaligus.

3. Mesin lengkap dilengkapi kotak kontrol kabinet gedhe mandiri, sistem kontrol Shanlong L1000, sing ndhukung Inggris, ora duwe kendali komputer, ndhukung enkripsi online, nyengkuyung operasi lestari daya tahan, lan proses pangolahan mesin luwih lancar. Bisa ndhukung macem-macem piranti lunak macem-macem lan piranti lunak.

4. pompa adsorpsi 7.5KW / 380V, platform adsorpsi vakum khusus kanggo mesin pemotong zona listrik listrik, kapasitas adsorpsi super sing kuwat (ora preduli saka proses khusus adsorbs gedhe utawa piring cilik, dijamin ora bakal ucul saka piring).

5. Bisa kompatibel karo macem-macem desain CAD / CAM lan piranti lunak produksi kayata piranti lunak ngrusak piranti desain panel, jinis3, ArtCAM, Jingdiao JD, ukiran Wentai, UG, Mastercam, PowerMILL, lsp. Lan bisa kompatibel karo G-code , PLT, MMG, UG, EMG, HPGL lan pandhuan liyane.

Aplikasi Mesin

Industri Perabot Kayu: Piring Gelombang, pola sing apik, perabotan antik, lawang kayu, layar, sash kerajinan, gapura komposit, papan lemari, lawang interior, sikil sofa, headboard lan liya-liyane.

Industri Pariwara: idhèntifikasi pariwara, nggawe sigh, Ukiran akrilik lan nglereni, nggawe tembung kristal, cetakan blaster, lan bahan pariwara liyane nggawe turunan.

Industri Mati: Patung tembaga, aluminium, wesi lan cetakan logam liyane, uga marmer gawean, pasir, sheeting plastik, pipo PVC, papan kayu lan jamur non-logam liyane.

Ukiran relief lan Ukiran 3D & Objol Cylindrical.

Konfigurasi

R4 papat Heer kayu cnc

Area Kerja (X * Y * Z) 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle Spindle hawa adhem 6kw * 2, + 4.5kw * 2
Motor Motor servo hibrid AIGT
Supir Driver servo hibrida AIGT
Rel linear X, Y, Z sumbu ngetrapake 25 rel Hiwin Linear
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 ngawut-awut bal
X, sumbu Y X, Y sumbu rak helikopter 1.5m
Sistem kontrol Sistem kontrol Shanlong L1000, ndhukung Inggris, ora ngontrol komputer
Reducer Jepang Shimpo reducer
Tegangan 380V
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Penagih bledug 3kw / 380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut tengen + materi meksa otomatis
Awak mesin Kursi welding abot, gantry baja
Ukuran mesin 3100mm * 2250mm * 1900mm
Bobot net 2500kg
Bobot Kasar 2600KG

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita