Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Iki pisanan aku tuku mesin, iku gampang kanggo operate?

Kita bisa nyedhiyani manual operasi utawa video kanggo nuntun.Yen angel kanggo sampeyan sinau, kita uga bisa nulungi sampeyan kanthi "Tim viewer"online, kanthi nerangake telpon utawa Skype.

Kepiye carane milih mesin sing cocog?

Sampeyan bisa ngandhani materi, ukuran, lan panjaluk fungsi mesin.Kita bisa menehi rekomendasi mesin sing paling cocok miturut pengalaman kita.

Kepiye carane bisa dipercaya perusahaan lan produk sampeyan?

Kabeh prosedur produksi bakal ana ing pengawasan biasa lan kontrol kualitas sing ketat.Mesin lengkap bakal dites kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi apik sadurunge metu saka pabrik.Video lan gambar tes bakal kasedhiya sadurunge dikirim.

Yen mesin duwe masalah sawise aku dhawuh, apa aku bisa nindakake?

Bagian gratis dikirim menyang sampeyan sajrone wektu garansi mesin yen mesin duwe masalah.Urip layanan sawise-sales gratis kanggo mesin, hubungi kita yen mesin sampeyan duwe masalah.Kita bakal menehi layanan 24 jam saka telpon lan skype.

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

ya wis!We nemen welcome pelanggan kanggo ngunjungi pabrik kita!

Apa tanggal pangiriman sampeyan?

Kanggo mesin standar, kira-kira 15 dina kerja;Kanggo mesin sing disesuaikan, kira-kira 20 dina kerja.

MOQ?

MOQ kita yaiku 1 set mesin.Kita bisa ngirim mesin menyang port negara sampeyan langsung, tulung jeneng port sampeyan.Bakal ana pengiriman barang paling apik lan rega mesin sing dikirim menyang sampeyan.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?