FAQ

FAQ

PITUKSAN PANGGILAN

Iki sepisanan tuku mesin iki, apa gampang digunakake?

Kita bisa nyedhiyani manual operasi utawa video kanggo nuntun. Yen angel kanggo sampeyan sinau, kita uga bisa nulungi sampeyan kanthi "Pamirsa tim" kanthi online, nganggo telpon utawa Skype nerangake.

Kepiye milih mesin sing cocog?

Sampeyan bisa ngomong babagan materi, ukuran, lan panjaluk fungsi mesin. Kita bisa menehi saran mesin sing paling cocog miturut pengalaman kita.

Kepiye carane bisa dipercaya perusahaan lan produk sampeyan?

Proses produksi kabeh bakal diteliti kanthi rutin lan kontrol kualitas sing ketat. Mesin lengkap bakal diuji kanggo mesthekake yen bisa mlaku kanthi becik sadurunge ora ana pabrik. Video uji coba lan gambar bakal kasedhiya sadurunge pangiriman.

Yen mesin duwe masalah sawise aku mrentah, apa sing bisa aku lakoni?

Bagéan gratis dikirim menyang sampeyan ing wektu garansi mesin yen mesin duwe masalah. Urip layanan sawise-sales gratis kanggo mesin, please hubungi kita yen mesin duwe masalah. Kita bakal menehi layanan 24 jam saka telpon lan skype.

Bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Ya! Matur nuwun banget kanggo para pelanggan ngunjungi pabrik kita!

Apa tanggal pangiriman sampeyan?

Kanggo mesin standar, udakara 15 dina kerja; Kanggo mesin sing disesuaikan, udakara 20 dina kerja.

MOQ?

MOQ kita yaiku 1 mesin sing disetel. Kita bisa ngirim mesin menyang port negara sampeyan, bukak jeneng port sampeyan. Ana barang pengiriman paling apik lan rega mesin dikirim menyang sampeyan.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?