Ekonomi papat proses R4 mesin nglereni kayu

Ekonomi papat proses R4 mesin nglereni kayu

Katrangan singkat:

Mesin pemotong lan pambuka otomatis papat proses dirancang kanggo para pelanggan supaya bisa nambah efisiensi.Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa diowahi kanthi sewenang-wenang, sing bisa ngrampungake multi-program sing dirancang dening pelanggan kanthi gampang (processing workpieces mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual sing bosen ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, Furnitur lan piranti musik.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Mesin pemotong lan pambuka otomatis papat-proses dirancang kanggo para pelanggan kanggo nambah efisiensi.Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa dioper kanthi sewenang-wenang, sing bisa ngrampungake multi-program sing dirancang dening pelanggan kanthi gampang (proses pangolahan mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual sing nyenengake ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, Furnitur lan piranti musik.peralatan iki wis telung ndhuwur, kang bisa nyekel munggah karo efficiency Processing saka telung siji-sirah mesin woodworking engraving, pindho-sirah utawa telung-sirah mesin engraving kekayon sawijining, lan mesin engraving kekayon multi-sirah.

2. Kontrol Intelligent: sistem kontrol mesin terpadu cerdas industri (ora Papan prasaja + komputer), karo breakpoint, daya-mati lan terus-terusan fungsi engraving, lan fungsi koreksi kesalahan otomatis kanggo bali menyang titik asli, èfèktif njamin akurasi Processing nalika nyambut gawe ing saindhenging jam;Ndhukung operasi disk U, bebas saka gangguan virus komputer, kanthi linuwih lan efisiensi sing dhuwur, ing wektu sing padha prasaja lan gampang sinau, para pelanggan bisa kanthi cepet lan fleksibel nguwasani panggunaan peralatan.

3. Desain Humanized: fungsi pangayoman salib-wewatesan Processing cerdas kanggo nyegah tabrakan mechanical disebabake tata desain ngluwihi sawetara Processing;kontrol kacepetan Processing cerdas: bisa ngontrol kacepetan Processing, tenan nambah efficiency Processing, ngluwihi umur alat lan nambah asil.Mesin blanking papat-proses, mesin blanking papat langkah, mesin blanking CNC

4. Desain mechanical unik: sembarang kumparan bisa diatur dening pump online utawa meneng kanggo proses bahan ing lumahing karya arbitrarily.Setelan alat akurat, kacepetan dhuwur, lan efisiensi pangolahan dhuwur.

5. Fungsi dhukungan piranti lunak: algoritma prediksi kurva telung digit, polyline stabil, bisa njamin kacepetan lan akurasi operasi kurva;fungsi pra-proses file majeng, bisa bantuan kedhaftar kanggo mbenerake kasalahan ing Processing file ing wektu, lan bisa uga kompatibel karo kode Processing domestik lan manca digawe dening macem-macem piranti lunak (kayata MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, Jingdiao , lsp).

Aplikasi Mesin

Pintu kayu lan industri dekorasi mebel: kayu padhet lan lawang komposit, lawang kabinet, ukiran bidang piring area gedhe, ukiran kayu padhet lan penggilingan, ukiran mebel panel, ukiran mebel mahoni antik, ukiran mural seni kayu padhet lan industri liyane.

Konfigurasi

Ekonomi Papat Proses R4 Mesin Cutting Kayu

Parameter teknis
Area Kerja (S*Y*Z) 1300 * 2500 * 200 mm
Spindle khusus kanggo nglereni lan ukiran kayu GDZ Air Cooling Spindle 6KW * 1 + 3.5KW * 3
Motor Leadshine 758s servo motor
Sistem Kontrol Sistem Kontrol ShanLong L1000
Kolektor Debu 5.5KW / 380V Dhuwur-daya Dust Collector
Pompa Vakum Kab Pompa adsorpsi 7.5KW/380V
sopir Matching driver motor servo
Transmisi X, Y ngimpor 25 rak drive;Z Import Taiwan TBI Ball Screw Drive
Inverter Hpmont 7.5kw Kab
Trek transmisi Ukuran asli 25 meter persegi
watesan Watesan khusus saka router nglereni kayu
rak 1.5M rak
meneng bal TBI asli import Ball screw
kab Kabel towline terlindung sing fleksibel
silinder Silinder impor (kualitas apik lan tahan lama)
Kacepetan Spindle 0-24000/MIN
Kabinet operasi kontrol listrik kabinèt operasi cerdas kanthi nutup
Metode setelan alat Setelan alat otomatis
Positioning Posisi silinder
Unloading otomatis Unloading otomatis, kanthi otomatis push produk rampung, push lan nambah fungsi mbusak bledug secondary
Struktur Mesin 3,5 m dawa abot dilas amben, gantry baja
Piranti lunak Tipe3/JD/Artcam/Artcut
Tegangan 380V 3 phase
Bobot resik 2500kg
Bobot reged 2600 kg
Garansi

1 Taun

Kothak Kayu Kita Nyedhiyakake Kotak Kayu Ekspor Standar
Kothak Kontrol Independen Two lapisan Control Box
Garansi

1 Taun

bagean opsional Piranti lunak ing CD, Kertu Kontrol (kertu PCI), Alat Ukiran lan Cutting, Kunci Allen, Kunci kanggo locknut Collet, Kabel Data, Kabel Listrik, Sikat, Spanner lan Clamp.(Alat iki kabeh gratis kanggo sampeyan)
1111
1112
1113

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita