Papat proses mesin pemotong kayu R4

Papat proses mesin pemotong kayu R4

Keterangan Singkat:

Mesin pemotong lan pambuka otomatis proses papat dirancang kanggo pelanggan supaya bisa nambah efisiensi. Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa ditrapake kanthi sewenang-wenang, sing kanthi gampang bisa ngrampungake program multi-program sing dirancang dening pelanggan (workpieces mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual tundha ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, perabotan lan alat musik.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Mesin pemotong lan pambuka otomatis proses papat dirancang kanggo para pelanggan supaya bisa nambah efisiensi. Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa ditrapake kanthi sewenang-wenang, sing kanthi gampang bisa ngrampungake program multi-program sing dirancang dening pelanggan (workpieces mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual tundha ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, perabotan lan alat musik. Perangkat kasebut duwe telung pucuk, sing bisa ngetrapake efisiensi pangolahan mesin ukiran kayu siji-kepala, mesin ukiran dobel sirah utawa telung sirah, lan mesin ukiran kayu kanthi kepala.

2. Kontrol cerdas: sistem kontrol mesin terpadu cerdas industri (dudu komputer papan + sederhana), kanthi titik break, power-off lan ukiran terus, lan fungsi koreksi kasalahan otomatis kanggo bali menyang titik asli, kanthi efektif njamin akurasi pangolahan nalika digunakake sak jam; Dhukungan operasi disk U, ora ana gangguan saka virus komputer, kanthi linuwih lan efisiensi sing dhuwur, kanthi gampang lan gampang sinau, para pelanggan bisa kanthi cepet lan bisa ngontrol panggunaan peralatan.

3. Rancangan manungsa: fungsi pangayoman salib wates kanggo ngetren kanggo nyegah tabrakan mekanik sing disebabake dening rancangan desain sing ngluwihi proses pangolahan; Kontrol kecepatan pangolahan cerdas: bisa ngontrol kacepetan pangolahan, nemen ningkatake efisiensi pangolahan, ngluwihi gesang alat lan ningkatake hasil. Mesin kemul papat proses, kaluwihan mesin kemul patang langkah, mesin kemul CNC

4. Desain mekanik sing unik: spindle bisa diatur nganggo pompa udara utawa ngawut-awut kanggo ngolah bahan ing lumahing pakaryan kanthi sewenang-wenang. Piranti alat akurat, kecepatan sing dhuwur, lan efisiensi pangolahane dhuwur.

5. Fungsi dhukungan perangkat lunak: algoritma prediksi kurva telung angka, poli sing stabil, bisa njamin kecepatan lan akurasi operasi kurva; Fungsi pra-Processing file majeng, bisa nulungi pangguna kanggo mbenerake kesalahan ing ngolah file ing wektu, lan bisa cocog karo kode Processing domestik lan manca sing digawe dening macem-macem piranti lunak (kayata MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, Jingdiao , lsp).

Aplikasi Mesin

Lawang kayu lan industri hiasan perabot kayu: kayu padhet lan komposit, lawang kabinet, ukiran pesawat papan gedhe, ukiran kayu padat lan panggilingan, ukiran perabotan panel, ukiran perabotan mahoni antik, ukiran seni seni kayu padhet lan industri liyane.

Konfigurasi

Papat Proses Pangolahan Kayu R4

Parameter Teknis
Area Makarya (S * Y * Z) 1300 * 2500 * 200mm
Spindle khusus kanggo nglereni kayu lan ngukir Gintasan Penyaman Udara GDZ 6KW * 1 + 3.5KW * 3
Motor Motor servo Leadshine 758s
Sistem Kontrol Sistem Kontrol ShanLong L1000
Debu Kolektor 5.5KW / 380V Kolektor Debu Dhuwur-Kuwasa
Pump vakum Pompa adsorpsi 7.5KW / 380V
Supir Cocog driver motor servo
Transmisi X, Y ngimpor 25 rak drive; Z Import Taiwan TBI Ball Screw Drive
Konverter Hpmont 7.5kw
Trek transmisi Asline 25 tolok asli
Watesan Watesan khusus kanggo potongan pemotong kayu
Rak Rak 1.5M
Bal ngawut-awut Ngawut-awut Ball import impor TBI
kabel Kabel tungku tameng kanthi fleksibel banget
silinder Impor silinder (kualitas apik lan kuwat daya tahan)
Kacepetan Spindle 0-24000 / MIN
Kabinet operasi listrik kabinèt operasi cerdas kanthi lengkap
Cara nyetel alat Pangaturan alat otomatis
Posisi Posisi silinder
Mbusak otomatis Unloading otomatis, push produk sing wis rampung, push lan nambah fungsi mbusak bledug sekunder
Struktur Mesin 3,5 m saka jambon dompet abot sing dawa, gantri baja
Piranti Lunak Type3 / JD / Artcam / Artcut
Tegangan 380V 3 tahap
Bobot net 2500kg
Bobot reged 2600kg
Waranti

1 Taun

Kothak Kayu Kita Nyedhiyani Kothak Kayu Ekspor Standard
Kothak Kontrol Kothak Kontrol Loro sing ana lapisan
Waranti

1 Taun

Opsional bagean Piranti lunak ing CD, Card Controlling (kertu PCI), Ukiran lan Alat Ngethok, Kunci Allen, Kencel kanggo locket Collet, Kabel Data, Line Power, Brush, Spanner and Clampner. (Alat kasebut kabeh gratis kanggo sampeyan)
1111
1112
1113

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita