Hubungi Kita

Jinan JCUT CNC Equipment Co., Ltd

alamat

Kulon nganti lor 800m saka prapatan dalan Bandara lan dalan Wenliang, distrik Licheng, Jinan, provinsi Shandong, China

Telpon

+8618006360664

+8615863173380

jam

Senin-Minggu: 24 jam online

 

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita