CNC atc proses proses Kayu kayu

CNC atc proses proses Kayu kayu

Keterangan Singkat:

Digunakake utamane ing nglereni piring abot, pengeboran, panggilingan, relief lan pangolahan liyane, perabotan kayu, audio, lawang kayu padhet, lawang cat, lawang geser, lemari, alat Buddha, pring lan kayu, tintingan teh, plastik, lekapan, papan gelombang , Skrin, gril jendela, bingkai foto, dekorasi, produk kayu, ukiran 3D, pengeboran, potongan pemotong, lsp.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Gambaran sakabèhé mesin

(1) Mesin kemul CNC patang proses dilengkapi karo papat spindles pangolahan kanthi dilengkapi karo papat piranti sing beda-beda, sing bisa digunakake kanggo nglereni terus, ngebur, slotting, ngukir lan pakaryan liyane. Program pangowahan alat kanthi otomatis majeng ora kudu campur tangan manungsa. Program kanthi otomatis dileksanakake;

(2) struktur desain sisih sisi, flange-slider, operasional stabil, tuntunan rel nganggo struktur segmen, panggantos luwih trep tanpa profesional;

(3) sistem CNC profesional, kinerja luwih stabil;

(4) amben nggunakake teknologi welding tabung baja lancar, lan sawise perawatan penuaan utawa getaran, amben luwih tahan lama;

(5) Sistem posisi plate kanthi otomatis kaping papat, diadopsi kanggo njamin posisi lempeng kanthi cepet lan akurat;

(6) Pemakanan tambahan lan piranti mbusak bledug bisa njamin sampah partikel kasebut ing kabeh tautan lan bagean di resiki lan diklumpukake kanthi efektif.

2. Mesin iki nduwe papat gedhe 6KW Air Cooling Spindles.

Mesin iki nggunakake sistem Kontrol LNC Taiwan. Tabel Mesin vakum lan pompa vakum listrik sing gedhe 7.5KW, Super adsorption lan stabilitas piring. 3KW Debu Collector nganggo rong tas, bisa cepet nyampur bledug kayu sing diasilake nalika digunakake. Sistem push automatc, sawise rampung produk bisa dicopot kanthi otomatis saka meja mesin. Fungsi posisi otomatis lan fungsi setelan alat, trep. Kita nggunakake impor 25 model alun-alun kothak Hiwin, Merek apik lan berkualitas apik. Babagan panularan, X, sumbu Y nggunakake drive 1.5M rak apik, sumbu Z nggunakake drive TBI-2510 bal ngawut-awut. Babagan kothak kontrol, Kotak kontrol mandiri kaping pindho, layar LCD, sampeyan bisa langsung ngontrol mesin liwat tombol ing layar. Nggunakake program pangowahan otomatis kanthi maju, program kanthi otomatis nindakake syarat pangolahan tanpa intervensi manual. Akeh spintles makarya kanthi serep, sing efektif ningkatake efisiensi pangolahan.

Dilengkapi tabel adsorption vakum, pompa vakum bisa menehi adsorb bahan kanthi macem-macem ukuran, lan efek adsorption apik, tanpa ndandani piring kanthi manual, sing ningkatake efisiensi pakaryan.

Alat mesin ngetrapake pigura gantry raksasa kanggo perawatan suhu suhu dhuwur kanggo njamin ewah-ewahan bentuk cilik, kaku sing apik, kekuatan dhuwur, daya tahan dhuwur lan panggunaan jangka panjang tanpa ubah.

Dilengkapi motor servo, gear-presisi dhuwur lan rak sing diimpor kanggo nggawe mesin kasebut kanthi stabil, kanthi swara kurang, kacepetan cepet lan akurasi dhuwur.

Sistem mbusak bledug vakum sing kuat kanggo mesthekake yen ora ana bledug nalika proses kasebut. Sistem pelumas otomatis bisa melumasi kanthi otomatis lan melumasi miturut wektu kanggo njamin lubrasi rel pandhuan skru geser lan ndawakake umur layanan mesin kasebut. Sistem kontrol cerdas, desain antarmuka kontrol humanisasi, operator bisa digunakake sawise latihan kanthi gampang lan cepet diwiwiti. Kanthi fungsi pemulihan Gagal daya breakpoint, luwih cerdas.

Kacepetan pangowahan alat cepet. Syarat murah kanggo operator. Patang kepala pemotong bisa digunakake kanthi sewenang-wenang, lan panggunaan produk sing wis terukir bisa nambah efisiensi kaping papat. Jarak antarane papat kepala bisa diatur kanthi sewenang-wenang, cocog kanggo ukiran bahan-bahan ing wilayah sing beda-beda. Patang kepala bisa diukir kanthi kapisah utawa ing wektu sing padha kanggo ngrampungake ukiran piring kanthi ukuran sing beda, lan efisiensi bisa ditambah kaping papat. Sirah bisa diganti kanthi ngganti pisau kanggo ngrampungake ukiran papat pola, kanthi papat patung jinis.

Aplikasi Mesin

1. Utamane digunakake ing nglereni piring abot, pengeboran, panggilingan, relief lan pangolahan liyane, prabot kayu, audio, lawang kayu padhet, lawang cat, lawang geser, lemari, alat Buddha, pring lan kayu digawe, tintingan teh, plastik, peralatan, papan gelombang, layar, grill jendela, bingkai foto, dekorasi, produk kayu, ukiran 3D, pengeboran, potongan pemotong, lsp.

2. Konfigurasi fleksibel bisa nyukupi kabutuhan macem-macem aplikasi pangolahan.

Bahan sing bisa digoleki: logam non-ferrous lan piring ora metallic-kabeh jinis kayu, piring komposit, piring gawean, pring, akrilik, pvc, piring timah karbon, piring aluminium lan macem-macem kayu liyane, piring komposit, piring gawean, pring, akrilik , pvc, piring timah karbon, piring aluminium, lsp.

Konfigurasi

 High-End R4 papat kepala kayu cnc

Area Kerja (X * Y * z) 1300mm * 2500mm * 200mm
Daya Spindle  Udara Penyaman Udara 6KW * 4, Nambah sensor alat otomatis
Motor Motor motor servo timah 850 / Taiwan delta 750W
Sistem Kontrol Sistem kontrol LNC Ngimpor Taiwan LNC
Tabel Mesin vakum platform adsorption multi vakum multi zona
Pompa adsorpsi Pompa adsorpsi 7.5kW / 380V
Transmisi Telu sumbu ngetrapake 25 rel linear Hiwin utawa rel linear Taiwan TE25
Rak Rak 1.5M
Debu Kolektor 3KW / 380V Kolektor Debu
Supir Pemimpin motor servo Leadshine 850 / Taiwan Delta 750W
Reducer Jepang ganti ramping shimpo
Struktur amben Hejo tugas kanthi 3.5m lengkap, gantri baja, 380V
Posisi Fungsi posisi sudut kenceng
Mbusak otomatis Mbongkar otomatis, push kanthi otomatis produk rampung, push
Bobot net 2400KG
Bobot Kasar 2500KG
Tegangan AC380V
1034

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita