Kayu ATC cnc 1325

Kayu ATC cnc 1325

Keterangan Singkat:

Mesin pemotong pusat mesin Lamino minangka mesin khusus sing digunakake kanggo nglereni lan nyukur perabot digawe khusus. Bisa nyingkirake mode pemotong manual tradisional lan ngandelake tenaga kerja manual. Bisa nyadari produksi cerdas liwat kombinasi desain, disass Assembly lan software typingting.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Rolas alat sing dilindhungi undhang-undhang kanggo majalah pangowahan alat lurus otomatis, lan rolas alat bisa diganti kanthi bebas kanggo fungsi fungsi pangolahan sing luwih kuat.

2. Ing analisa pungkasan, kauntungan saka pambuka lamino ditindakake dening proses rapat koneksi lamino sing bisa diproses. Kauntungan saka hubungan sing ora katon lamino nggawe opener lamino misuwur. Dibandhingake karo bentuk link liyane sing ora katon, wujud rapat koneksi lamino luwih gampang diinstal lan ngumpul. Mung kudu masang potongan sing nyambung menyang alur sabit, piring loro dipencet rapet bareng.

3. Ora butuh wektu cendhak kanggo nglumpukake perabot karo lamino sing ora katon, wong 1-2 bisa ngrampungake pemasangan perabotan kabeh, ngirit wektu lan tenaga kerja. Mula, mesin pemotongan Lamino luwih populer.

4. Estetika konektor lamino-mekanisme ngunci breakthrough, desain sing apik; teknologi tegas-inovatif, sambungan tenan; disassembly gampang-Déwan prasaja lan dibongkar, tanpa watesan; Kabar sing ora katon --- Kabinet kasebut ora katon kabeh, kualitas dhuwur; versatility --- pertimbangan sakabehe kreatif, panggunaan universal apa plate.

Aplikasi Mesin

Mesin pemotong pusat mesin Lamino minangka mesin khusus sing digunakake kanggo nglereni lan nyukur perabot digawe khusus. Bisa nyingkirake mode pemotong manual tradisional lan ngandelake tenaga kerja manual. Bisa nyadari produksi cerdas liwat kombinasi desain, disass Assembly lan software typingting. Bagéan sing ora katon yaiku jinis konektor perabot panel; kita kabeh ngerti yen struktur khas perabot panel yaiku konektor telung-siji. Telu-siji bisa digunakake minangka struktur sing perlu kanggo perabot panel. Nanging, struktur telung siji duwe sawetara kekurangan sing dienggo, lan ora bisa ngisi syarat pangaturan pelanggan. Utamane, nalika pelanggan njaluk lemari tembok miring utawa lemari sudut miring, telu mung bisa digawe ing sudut sing pas.

Konfigurasi

Longteng generasi katelu R20 - weruh agul-agul + Linear ATC CNC Router

Wilayah kerja (S * Y * Z)

1220 * 2440 * 200mm

(Dhukungan dawane 2800 kustomisasi)

Kacepetan spindle

0-18000 / MIN

spindle

GDZ 9KW * 1 + weruh agul-agul

Majalah alat

12 alat (ndhukung 16 alat pangaturan dhewe)

Ngawula motor

Dorna 1500W ngawula motor

Ngawula driver

Dhukungan ngawula supir motor

inverter

Inverter 11kw

Kacepetan pangowahan alat

Kacepetan ndhuwur

sistem

Sistem sintesis Taiwan

Track transmisi

TBI Asli 25 alun alun

Geser

25Izider Asli TBI

Bal ngawut-awut

Ngawut-awut TBI 2510

Kabel

Kabel chain towing tinggi fleksibel fleksibel

Watesan

Khusus kanggo mesin nglereni

rak

NGENTOT

Unsur listrik

Zhengtai

Reducer

Motovario

silinder

Huadeli

Kacepetan dalan

100000MM / MIN

Kacepetan dalan

35000MM / MIN

Pompa vakum

Siklus banyu 7.5KW

Penagih bledug

Tas kaping pindho 5,5KW

Tegangan

AC380

bobote

2600KG

Penampilan mesin

Struktur paten longteng generasi katelu, kabinet kendali mandiri)

Ukuran amben

Ageng welding perawatan tuwa (limang panggilingan pasuryan lan tliti tliti 0,02mm)

Gantry

Pipa persegi tembok lebar crossbeam lan teknologi baja lapisan kabel sing komplek kabeh struktur cast saka kolom

Kabinet operasi komputer

Seri kabinet paten Longteng, kabinet operasi cerdas layar sing gedhe

z komponen sumbu

 

Z sumbu motor fungsi kunci, Z sumbu dhukungan motor skru Z

Tabel adsorb vakum

Desain paten kaliber 50MM kalsium, sambungan pipo PVC sealing apik, aja mbukak piring

Cara sensor alat

Sensor alat otomatis

Posisi feed

Silinder posisi-paket loro-silinder nganggo jalur aluminium

Mbusak otomatis

Kanthi kanthi horisontal kanthi otomatis kothak tolong katutup blok aluminium tambahan

Cara nyirami

Pemisahan bledug terpadu kanthi otomatis lan mbusak bledug sekunder.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita