ATC kayu cnc 1325

ATC kayu cnc 1325

Katrangan singkat:

Mesin nglereni pusat mesin Lamino minangka mesin khusus sing digunakake kanggo nglereni lan ngethok perabotan sing digawe khusus.Bisa nyingkirake mode pemotongan manual tradisional lan ngandelake tenaga kerja manual.Bisa nyadari produksi cerdas liwat kombinasi desain, disassembly lan piranti lunak typesetting.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Rolas alat dilindhungi undhang-undhang kanggo majalah pangowahan alat otomatis baris lurus, lan rolas alat bisa diganti kanthi bebas kanggo ketemu fungsi pangolahan sing luwih kuat.

2. Ing analisis pungkasan, kaluwihan saka opener lamino digawa dening proses perakitan sambungan ora katon lamino sing bisa diproses.Kauntungan saka sambungan sing ora katon lamino nggawe pembuka lamino populer.Dibandhingake karo formulir link siro liyane, wangun Déwan saka sambungan kahuripan lamino luwih trep kanggo nginstal lan ngumpul.Mung perlu kanggo masang Piece nyambungake menyang alur Crescent, loro piring dipencet tightly bebarengan Sing iku.

3. Butuh wektu cendhak kanggo ngumpulake Furnitur karo bêsik nyambung kahuripan saka lamino, 1-2 wong bisa ngrampungake Déwan saka kabèh Furnitur, ngirit wektu lan pegawe.Mulane, mesin nglereni Lamino luwih populer.

4. Estetika konektor lamino-mekanisme ngunci terobosan, desain sing apik;firmness-inovatif ditempelake teknologi, sambungan tenan;gampang disassembly-majelis prasaja lan disassembly, kaping Unlimited;kebak siro --- Kabinet iku kabeh-babak siro, saestu kualitas dhuwur-mburi;versatility --- kreatif sakabèhé pertimbangan, universal nggunakake sembarang piring.

Aplikasi Mesin

Mesin nglereni pusat mesin Lamino minangka mesin khusus sing digunakake kanggo nglereni lan ngethok perabotan sing digawe khusus.Bisa nyingkirake mode pemotongan manual tradisional lan ngandelake tenaga kerja manual.Bisa nyadari produksi cerdas liwat kombinasi desain, disassembly lan piranti lunak typesetting.Lamino bagean kahuripan jinis anyar konektor Furnitur panel;kita kabeh ngerti sing struktur khas saka Furnitur panel punika konektor telung-ing-siji.Telu-ing-siji bisa diarani minangka struktur perabot panel sing dibutuhake.Nanging, struktur telung-ing-siji duwe sawetara kekurangan sing ana ing panggunaan nyata, sing ora bisa nyukupi syarat kustomisasi pelanggan.Utamane nalika pelanggan njaluk nggawe lemari tembok miring utawa lemari sudut miring, telung-ing-siji mung bisa digawe kanthi sudut sing tepat.

Konfigurasi

Longteng generasi katelu R20 - saw agul-agul + Linear ATC CNC Router

Area kerja (S*Y*Z)

1220 * 2440 * 200 mm

(Dhukungan dawa 2800 kustomisasi)

Kacepetan spindle

0-18000/MIN

kumparan

GDZ 9KW * 1 + saw blade

majalah piranti

12 alat (ndhukung 16 alat kustomisasi)

Melayani motor

Dorna 1500W serve motor

Nglayani sopir

Ndhukung servis driver motor

inverter

"inverter 11 kw kab

Kacepetan pangowahan alat

kacepetan ndhuwur

sistem

sistem syntec Taiwan

Trek transmisi

TBI Original 25 ril kothak

Geser

TBI Original 25slider

meneng bal

TBI 2510 Ball meneng

kabel

Kabel chain towing shielded fleksibel dhuwur

watesan

Khusus kanggo mesin pemotong

rak

HICK

Elemen listrik

Zhengtai

Reducer

Motovario

silinder

Huadeli

Kacepetan traverse

100000 MM / MIN

Kacepetan traverse

35000 MM/MIN

Pompa vakum

Siklus banyu 7.5KW

Kolektor debu

Tas pindho 5.5KW

Tegangan

AC380

bobot

2600KG

Penampilan mesin

Struktur paten longteng generasi katelu (kabinèt kontrol independen)

Struktur kasur

Kasur las perawatan tuwa sing abot (penggilingan limang pasuryan lan presisi pengeboran 0.02mm)

Gantry

Crossbeam tembok nglukis pipa kothak lan strip baja welding amben sinkron teknologi mesin kabèh struktur cast saka kolom

Kabinet operasi komputer

Seri kabinèt paten Longteng, kabinèt operasi cerdas layar gedhe sing disegel

komponen sumbu z

 

Fungsi kunci motor sumbu Z, kursi penyangga sekrup motor sumbu Z

Tabel adsorb vakum

Desain paten 50MM adsorption kaliber, sambungan pipa PVC sealing apik, ora mbukak piring

Cara sensor alat

Sensor alat otomatis

Posisi feed

Silinder posisi kabeh paket sisi dobel karo strip aluminium

Auto unloading

Kanthi otomatis kothak horisontal push blanking sabuk tambahan aluminium bar fungsi mandeg

Metode bledug

Partisi spindle otomatis mbusak bledug terintegrasi lan mbusak bledug sekunder.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita