Mesin Atc Funiture Kab

Mesin Atc Funiture Kab

Katrangan singkat:

Lawang kabinèt iku dual-purpose.Kanggo lemari ukuran cilik lan medium lan tanduran pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan kasebut ora dhuwur banget.Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga supaya resiko tuku peralatan ing prices dhuwur.Lan kauntungan ngolah panel lawang dhewe yaiku sampeyan bisa ngontrol kualitas pangolahan lan wektu pangolahan dhewe.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Mesin iki nggunakake GDZ utawa HQD merek Air Cooling Spindle.Spindle daya dhuwur 9kw, efisiensi pangolahan sing luwih dhuwur.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, pangowahan alat luwih cepet.

2. Dilengkapi motor servo, gear presisi dhuwur lan drive rak sing diimpor, sing ndadekake mesin bisa mlaku kanthi stabil, kanthi swara sing kurang, kacepetan cepet lan akurasi posisi sing dhuwur.

3. Amben welding tuwa tugas abot (akurasi pengeboran panggilingan lima sisi 0.02mm).

4. Proses mesin saka amben beam sinkron karo tabung kothak nglukis-walled lan Strip baja kanggo Beam.Struktur casting integral kolom ora deform kanggo dangu.

5. Pompa vakum daya dhuwur, nyedhot kuwat.Desain paten 50MM adsorption kaliber, sealing apik sambungan pipe PVC, ora Papan mlaku.

6. Kanthi otomatis kothak horisontal push-mudhun dipakani karo tambahan aluminium bar fungsi blanking.Operasi luwih cerdas lan ngirit tenaga kerja.

7. Spindle otomatis jinis pemisahan terpadu bledug lan aman bledug secondary karo pusher.Proses cerdas, luwih manungsa.

8. kita nggunakake impor Hiwin kothak alur, Nice account lan kualitas becik.Babagan transmisi, X, Y sumbu nggunakake rak drive becik, Z-sumbu werni meneng drive.Presisi dhuwur saka bagean mesin, kuwat lan awet.

Aplikasi Mesin

Lawang kabinèt iku dual-purpose.Kanggo lemari ukuran cilik lan medium lan tanduran pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan kasebut ora dhuwur banget.Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga supaya resiko tuku peralatan ing prices dhuwur.Lan kauntungan ngolah panel lawang dhewe yaiku sampeyan bisa ngontrol kualitas pangolahan lan wektu pangolahan dhewe.

Mesin iki minangka mesin ukiran mebel panel khusus sing dirancang khusus dening produsen kabinet.Iku cocok kanggo lemari panel lan komponen liyane, nglereni, engraving, slotting, pengeboran, multi-waé, nyimpen biaya, pegawe lan wektu., Lemari sepatu, perabot kantor, perabotan khusus.

Konfigurasi

Longteng generasi kateluLinear R8 ATC CNC Router
Area kerja (S*Y*Z) 1220 * 2440 * 200mm ((Dhukungan dawa 2800 kustomisasi)
Kacepetan spindle 0-24000/MIN
Spindle GDZ online cooling 9KW
majalah piranti Linear 12 alat(Dhukungan 8-16 alat kustomisasi)
Melayani motor Dorna 1500W(2 in 1 driver)
Nglayani sopir Ndhukung servis driver motor
Inverter Hpman 11kw Kab
Sistem Kontrol Taiwan syntec 60CA
Trek transmisi Y sumbu 30 kothak
meneng bal TBI 2510 meneng
panggeser Y aixis30 panggeser
watesan Khusus kanggo mesin pemotong
rak HICK
kab Kabel chain towing shielded fleksibel dhuwur
pangurang Motovario
Spee operate 35000 MM/MIN
Kolektor debu Tas pindho 5.5KW
Pompa vakum Siklus banyu 7.5KW
Bobot 2600KG
Tegangan AC380 
Penampilan mesin

Struktur paten Lonteng generasi katelu (kabinet kontrol independen)

Struktur amben Kasur las perawatan tuwa sing abot (penggilingan limang pasuryan lan presisi pengeboran 0.02mm)
Gantry

Crossbeam tembok nglukis pipa kothak lan strip baja welding amben sinkron teknologi mesin kabèh struktur cast saka kolom ora deform kanggo dangu

Kabinet operasi komputer Seri kabinèt paten Longteng, kabinèt operasi cerdas layar gedhe sing disegel
komponen sumbu z Fungsi kunci motor sumbu Z, kursi penyangga sekrup motor sumbu Z
Tabel vakum Desain paten 50MM adsorption kaliber, sambungan pipa PVC sealing apik, ora mbukak piring
Cara sensor alat Sensor alat otomatis
Posisi feed Silinder posisi kabeh paket sisi dobel karo strip aluminium
Auto unloading Kanthi otomatis kothak horisontal push blanking sabuk tambahan aluminium bar fungsi mandeg
Metode bledug Partisi spindle otomatis mbusak bledug terintegrasi lan mbusak bledug sekunder.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita