Mesin nyenengake Atc

Mesin nyenengake Atc

Keterangan Singkat:

Lawang kabinet minangka tujuan kaping pindho. Kanggo lemari cilik lan medium ukuran lan lemari pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan ora dhuwur. Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga nyegah risiko tuku peralatan kanthi rega sing regane. Lan kauntungan kanggo ngolah panel lawang kanthi sampeyan dhewe, sampeyan bisa ngontrol kualitas lan proses pangolahan kanthi dhewe.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Mesin iki nggunakake GDZ utawa HQD Air Cooling Spindle. Spesel daya dhuwur 9kw, efisiensi pangolahan sing luwih dhuwur. Nggunakake program pangowahan alat otomatis kanthi maju, pangowahan alat sing luwih cepet.

2. Dilengkapi motor servo, gear-presisi dhuwur lan drive rak sing diimpor, sing ndadekake mesin kasebut kanthi stabil, kanthi swara kurang, kacepetan cepet lan akurasi dhuwur.

3. amben prakaryan tuwa sing abot-tugas (akurasi pengeboran lima sisi 0,02mm).

4. Proses mesin bedam sinar sing diselarasake karo tabung persegi lan tembok baja sing kandel. Struktur pemutus integral kolom ora owah nganti suwe.

5. Pompa vakum duwur, nyedhot kuat. Desain paten 50MM kaliber, sealing apik sambungan pipo PVC, ora ana papan sing mlaku.

6. Kanthi feed-down horisontal kanthi horisontal kanthi otomatis kanthi fungsi blok aluminium bantu. Operasi luwih cerdas lan tenaga kerja.

7. Tipe pemisahan dobel otomatis Spindle lan mbusak bledug sekunder kanthi puser. Pangolahan cerdas, luwih humanisasi.

8. kita nggunakake ngimpor alun-alun Hiwin, merek Becik lan berkualitas apik. Babagan panularan, X, sumbu Y nggunakake drive rak apik, Z-sumbu bal drive. Presisi mesin bagean sing dhuwur, kuwat lan awet.

Aplikasi Mesin

Lawang kabinet minangka tujuan kaping pindho. Kanggo lemari cilik lan medium ukuran lan lemari pangolahan lemari, output moderat, lan efisiensi pangolahan peralatan ora dhuwur. Iki ora mung bisa nambah panggunaan peralatan, nanging uga nyegah risiko tuku peralatan kanthi rega sing regane. Lan kauntungan kanggo ngolah panel lawang kanthi sampeyan dhewe, sampeyan bisa ngontrol kualitas lan proses pangolahan kanthi dhewe.

Mesin iki minangka mesin ukiran perabot panel khusus khusus sing digawe dening pabrikan kabinèt. Iki cocog kanggo lemari panel lan komponen liyane, nglereni, ngukir, slotting, pengeboran, multi-tujuan, ngirit biaya, tenaga kerja lan wektu. , Lemari sepatu, perabot kantor, perabot khusus.

Konfigurasi

Longteng generasi kateluLinear R8 ATC CNC Router 
Wilayah kerja (S * Y * Z) 1220 * 2440 * 200mm ((dhukungan dowo 2800 kustomisasi)
Kacepetan spindle 0-24000 / MIN
Spindle Penyaman udara GDZ 9KW
Majalah alat Linear 12 alat (ndhukung 8-1 kustomisasi alat)
Ngawula motor Dorna 1500W (2 ing 1 driver)
Ngawula driver Dhukungan ngawula supir motor
Konverter 11kw Hpmant
Sistem Kontrol Taiwan syntec 60CA
Track transmisi Y sumbu 30 alun
Bal ngawut-awut Ngawut-awut TBI 2510
panggeser Slider Y aixis30
Watesan Khusus kanggo mesin nglereni
rak NGENTOT
kabel Kabel chain towing tinggi fleksibel fleksibel
reducer Motovario
Operate spee 35000MM / MIN
Penagih bledug Tas kaping pindho 5,5KW
Pompa vakum Siklus banyu 7.5KW
Bobot 2600KG
Tegangan AC380 
Penampilan mesin

Struktur paten Lonteng generasi katelu, kabinet kendali mandiri)

Struktur amben Ageng welding perawatan tuwa (limang panggilingan pasuryan lan tliti tliti 0,02mm)
Gantry

Pipa persegi tembok lebar crossbeam lan teknologi baja bedhah sinkron sink kabeh struktur cast saka kolom ora bisa suwe

Kabinet operasi komputer Seri kabinet paten Longteng, kabinet operasi cerdas layar sing gedhe
z komponen sumbu Z sumbu motor fungsi kunci, Z sumbu dhukungan motor skru Z
Tabel vakum Desain paten kaliber 50MM kalsium, sambungan pipo PVC sealing apik, aja mbukak piring
Cara sensor alat Sensor alat otomatis
Posisi feed Silinder posisi-paket loro-silinder nganggo jalur aluminium
Mbusak otomatis Kanthi kanthi horisontal kanthi otomatis kothak tolong katutup blok aluminium tambahan
Cara nyirami Pemisahan bledug terpadu kanthi otomatis lan mbusak bledug sekunder.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita