Babagan Kita

Jinan JCUT CNC Equipment Co, Ltd

Teknologi anyar, Teknologi Anyar, Inovasi, Layanan Dodolan sing apik

Profil Perusahaan

Dumunung ing Jinan, Provinsi Shandong, Jinan JCUT CNC Equipment Co, Ltd (JCUT-CNC) minangka perusahaan berteknologi tinggi CNC sing duwe spesialisasi ing (panel) panel perabotan CNC lan solusi industri pemotong CNC. Produk-produk kita kalebu mesin nglereni otomatis lan mbukak mesin nglereni otomatis, patang proses mesin nglereni cnc, mesin cnc ATC, mesin cnc ATC, mesin bolongan ATC cnc, mesin produksi panel blister, baris produksi panel blister, mesin geser ATC cnc mesin, meja geser tliti , mesin laminasi vakum, mesin banding pinggiran otomatis, peralatan pemotong getaran, dll. Perusahaan kasebut kalebu area udakara 15,000 meter persegi lan saiki duwe 87 paten nasional. JCUT CNC minangka perusahaan ekspor sing nggabungake ilmu, industri lan perdagangan.

Tim teknis profesional

Tim teknis profesional, menehi produk sing berkualitas tinggi

Layanan Star Butler

Layanan kualitas kelas berlian enem lintang ngidini sampeyan ora sumelang

Tim pemasaran sing kuwat

Penjualan langsung pabrik, ngilangi tautan perantara, regane luwih terjangkau

Taun pengalaman produksi

Luwih saka 10 taun mesin profesional toleransi / kualitas pangolahan jero dijamin

Falsafah perusahaan: kualitas sing paling apik kanggo perusahaan, teknologi anyar minangka landasan perusahaan, inovasi minangka kunci kanggo kemajuan perusahaan, layanan sawise dodolan sing apik bakal menang pasar sing luwih gedhe kanggo perusahaan. Perusahaan kasebut menehi perhatian marang kebutuhan pelanggan, ngadhepi para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, kanthi dhasar ngupayakake kualitas, bisa nyesuaikan kustomisasi pribadi lan layanan budaya manungsa miturut kahanan teknis sing ana, lan ngetutake kemajuan sains lan teknologi kanggo ngupayakake perbaikan kualitas. Ing wektu sing padha, nandur dana ing departemen lan teknologi Pengembangan ilmu lan teknologi, ngembangake produk anyar, lan nyedhiyakake peralatan ukiran CNC sing bermutu lan maju ing jagad iki. Saiki, produk perusahaan diekspor menyang luwih saka 100 negara lan didol menyang Amerika Lor, Eropa, Asia lan wilayah liyane. Kanthi kualitas apik, kinerja sing apik lan layanan sawise-sales sing apik wis menang pujian kanthi konsolidasi para pelanggan.

Ing wektu sing padha, nandur dana ing departemen lan teknologi Pengembangan ilmu lan teknologi, ngembangake produk anyar, lan nyedhiyakake peralatan ukiran CNC sing bermutu lan maju ing jagad iki.