Babagan awake dhewe

Jinan JCUT CNC Equipment Co., Ltd.

Kualitas dhuwur, teknologi anyar, Inovasi, layanan sawise-sales apik

Profil Perusahaan

Dumunung ing Jinan, Provinsi Shandong, Jinan JCUT CNC Equipment Co., Ltd. (JCUT-CNC) minangka perusahaan CNC berteknologi tinggi sing spesialisasine ing lini produksi CNC mebel panel (disesuaikan) lan solusi industri pemotong CNC.Produk kita kalebu mesin pemotong CNC kanthi otomatis loading lan unloading, papat proses mesin pemotong cnc, mesin cnc ATC inline, mesin cnc ATC woodworking, mesin cnc ATC bahan bolongan, jalur produksi panel lawang blister, mesin sliding ATC cnc, sliding table saw presisi , mesin laminating vakum, mesin banding pinggiran otomatis, peralatan cutter geter, etc. Perusahaan kalebu area 15.000 meter persegi lan saiki duwe 87 paten nasional.JCUT CNC minangka perusahaan ekspor sing nggabungake ilmu, industri lan perdagangan.

Tim teknis profesional

Tim teknis profesional, menehi produk berkualitas tinggi

Star Butler Service

Layanan kualitas kelas berlian lintang enem ngidini sampeyan ora kuwatir

Tim marketing sing kuwat

Pabrik penjualan langsung, ngilangi tautan penengah, rega luwih terjangkau

Taun pengalaman produksi

Luwih saka 10 taun mesin profesional toleransi / kualitas pangolahan jero dijamin

Filosofi perusahaan: kualitas dhuwur yaiku urip perusahaan, teknologi anyar minangka pondasi perusahaan, inovasi minangka kunci kanggo kemajuan perusahaan, layanan sawise-sales sing apik bakal menang pasar sing luwih jembar kanggo perusahaan.Perusahaan mbayar manungsa waé kanggo kabutuhan pelanggan, ngadhepi pelanggan ing ngarep lan ing luar negeri, ing basis saka nggayuh kualitas, bisa ketemu kustomisasi pribadi pelanggan lan layanan budaya manungsa miturut kahanan technical ana, lan tindakake kemajuan ilmu lan teknologi kanggo nguber. paningkatan kualitas.Ing wektu sing padha, iku invests dana ing riset lan Development Departemen ilmu lan teknologi, develops produk anyar, lan nyedhiyani kualitas dhuwur lan peralatan ukiran CNC majeng kanggo donya.Saiki, produk perusahaan diekspor menyang luwih saka 100 negara lan didol menyang Amerika Utara, Eropa, Asia lan wilayah liyane. Lan kanthi kualitas sing apik, kinerja sing apik lan layanan purna jual sing sampurna wis menangake pujian para pelanggan.

Ing wektu sing padha, iku invests dana ing riset lan Development Departemen ilmu lan teknologi, develops produk anyar, lan nyedhiyani kualitas dhuwur lan peralatan ukiran CNC majeng kanggo donya.