6090 mini kayu mesin cnc router

6090 mini kayu mesin cnc router

Katrangan singkat:

Seri model iki kuat ing fungsi, gampang digunakake, awet lan dipercaya, lan digunakake digunakake ing pangolahan lan produksi macem-macem pratandha iklan, nameplates, badges, asu laut, pratandha, model arsitektur, panel instrument, produk kayu lan produk liyane. Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, plastik bangku logam utawa bahan non-logam.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

Fuselage terpadu lan rel pandhuan sing dibangun kanggo njamin struktur peralatan sing stabil lan kaku sing paling apik

● Telu shafts nganggo tliti dhuwur werni meneng, pindho nut anti-backlash, anjog telung-prewangan cara transmisi posisi ing donya

● Ngadopsi sistem kontrol numerik khusus, format kode khusus, kacepetan pangolahan cepet lan presisi pangolahan sing dhuwur

● Kanthi pre-check file, optimasi path, self-diagnosis, fungsi pangaturan online, sistem stabil lan dipercaya

Fitur Model

● Processing kacepetan dhuwur: kacepetan garis lurus padha, lan kacepetan kosong bisa tekan 6-12 meter saben menit (opsional);

● Kompatibel karo macem-macem piranti lunak: kompatibel karo TYPE3 / .ArtCAM, / Casmate / CAXA / Wentai lan piranti lunak CAD / CAM domestik lan manca liyane kode G lan kode IJK kanthi tingkat dhukungan sing dhuwur;

● Operasi efisien lan sumelang-free: wis fungsi kayata Recovery breakpoint, engraving breakpoint, setelan alat otomatis, re-engraving, setelan parking posisi, etc., lan ndhukung 9 koordinat posisi sistem, desain humanized nyata;

● Perusahaan njupuk timbal ing maringaken sertifikat CE Uni Eropa, lan saben peralatan ninggalake pabrik wis terus nambah kanggo mesthekake kualitas lan ketemu standar ekspor;

● Menehi akeh pola desain engraved free (yen perlu), lan seneng free upgrade software kanggo urip saka tanggal tuku;

● Ing babagan layanan sawise-sales, yen sampeyan duwe masalah nggunakake utawa produk ora bisa digunakake biasane, kita bakal nggawe solusi ing 2 jam sawise nampa saran pangguna.

Aplikasi Mesin

Seri model iki kuat ing fungsi, gampang digunakake, awet lan dipercaya, lan digunakake digunakake ing pangolahan lan produksi macem-macem pratandha iklan, nameplates, badges, asu laut, pratandha, model arsitektur, panel instrument, produk kayu lan produk liyane. Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, plastik bangku logam utawa bahan non-logam.

Konfigurasi

6090 iklan cnc router

Area Kerja 600mm * 900mm * 150mm
Spindle 1.5kw banyu cooling spindle
Motor Stepper motor 450A
sopir Steper 860H driver
Inverter Inverter 1.5kw Kab
Z sumbu Z sumbu TBI werni meneng
X, Y sumbu Sekrup bola sumbu X, Y
Sistem kontrol Sistem Kontrol Nc studio
Tegangan 220V
Badan mesin Plat aero-aluminium kanthi perawatan perlindungan oksidasi
Ukuran mesin 1200 * 1500 * 1600 mm
Bobot resik 250 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita