6090 mesin mesin kayu cnc mini

6090 mesin mesin kayu cnc mini

Keterangan Singkat:

Model model kaya iki kanthi kuat, gampang dienggo, awet lan bisa dipercaya, lan digunakake digunakake ing ngolah lan produksi macem-macem tandha pariwara, jeneng papan, lencana, anjing laut, pratandha, model arsitektur, panel instrumen, produk kayu lan produk liyane Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, logam bangku utawa bahan non-logam.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

Rintingan rel fungselasi lan ril pandhuan sing dibangun kanggo njamin struktur stabil peralatan lan kaku paling apik

● Telung teluk nganggo skru balung tliti kanthi dhuwur, anti-backlash nut nut, metode transmisi posisi telung bantala sing misuwur ing dunya

● Nganggo sistem kontrol angka khusus, format kode khusus, kanthi cepet pangolahan kanthi tliti kanthi tliti

● Kanthi priksa prekara, optimasi jalur, diagnosis dhiri, fungsi penyesuaian online, sistem kasebut stabil lan bisa dipercaya

Fitur Model

● Pangolahan kacepetan dhuwur: kecepatan garis lurus padha, lan kecepatan kosong bisa tekan 6-12 meter saben menit (opsional);

● Kompatibel karo macem-macem piranti lunak: kompatibel karo TYPE3 / .ArtCAM, / Casmate / CAXA / Wentai lan kode G piranti lunak CAD / CAM domestik lan manca liyane lan kode IJK kanthi dhukungan tinggi;

● Operasi sing efisien lan ora kuwatir: nduweni fungsi kayata pemulihan breakpoint, ukiran breakpoint, setelan alat otomatis, ukiran, setelan parkir, lsp, lan ndhukung 9 posisi koordinasi sistem, desain humanisasi nyata;

● Perusahaan kasebut dadi pimpinan sertifikat Uni Kesatuan Eropa, lan saben peralatan sing ninggalake pabrik terus nambah kualitas lan bisa nggayuh standar ekspor;

● Kasedhiya pola desain ukiran kanthi gratis (yen perlu), lan nikmati upgrade piranti lunak gratis kanggo urip wiwit tanggal tuku;

● Ing babagan layanan sawise-sales, yen sampeyan duwe masalah nggunakake utawa produk ora bisa digunakake kanthi normal, kita bakal nggawe solusi sajrone 2 jam sawise nampa tanggapan pangguna.

Aplikasi Mesin

Model model kaya iki kanthi kuat, gampang dienggo, awet lan bisa dipercaya, lan digunakake digunakake ing ngolah lan produksi macem-macem tandha pariwara, jeneng papan, lencana, anjing laut, pratandha, model arsitektur, panel instrumen, produk kayu lan produk liyane Bisa diukir ing stiker, tembaga, aluminium, logam bangku utawa bahan non-logam.

Konfigurasi

6090 router pariwara cnc

Area Makarya 600mm * 900mm * 150mm
Spindle Spindle banyu 1.5kw
Motor Motor Stepper 450A
Supir Pembalap langkah 860H
Konverter Inverter 1.5kw
Z sumbu Z sumbu bal TBI sumbu
X, sumbu Y X, skru bal sumbu Y
Sistem kontrol Sistem Contek Nc studio
Tegangan 220V
Awak mesin Plate Aero-aluminium kanthi perawatan perlindungan oksidasi
Ukuran mesin 1200 * 1500 * 1600mm
Bobot net 250kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita