1325 kayu cnc router mesin

1325 kayu cnc router mesin

Katrangan singkat:

Mesin cnc kayu model 1325 iki utamane digunakake kanggo nglereni lan ngukir kayu.Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk 2d datar uga bisa ngasilake produk 3d.Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi mesin 3 sumbu lan 4 sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan.Ing ngisor iki gambar saka rong mesin.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Mesin gambaran sakabèhé

Mesin cnc kayu model 1325 iki utamane digunakake kanggo nglereni lan ngukir kayu.Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk 2d datar uga bisa ngasilake produk 3d.Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi mesin 3 sumbu lan 4 sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan.Ing ngisor iki gambar saka rong mesin.

2. Rincian Mesin

(1) Mesin Spindle

Mesin iki nggunakake cooling banyu merek GDZ utawa HQD utawa Air Cooling Spindle.Standar kasebut yaiku 3.5KW Air Cooling Spindle, uga bisa nyedhiyakake spindle daya gedhe 4.5, 5.5, 6 utawa 9KW miturut syarat pelanggan.Amarga kita produsen, supaya kita bisa cuatomize kanggo sampeyan uga.

(2) Motor lan Sopir

Motor lan dirver sing apik, standar yaiku motor stepper sing apik.Uga bisa nyedhiyakake motor servo hypride utawa motor servo murni.Kita bakal ngenalake motor sing cocog karo sampeyan miturut produk sing pengin digawe lan syarat sampeyan.

(3) Sistem Kontrol

Sistem Kontrol Ncstiudio, sistem kontrol 3 Maret, sistem Kontrol DSP dll, kita kabeh bisa nyedhiyakake.Amarga sistem kontrol bisa dipérang dadi sistem kontrol 3 sumbu utawa sistem kontrol 4 sumbu.Dadi, kita bakal ngenalake sistem kontrol sing cocog kanggo sampeyan miturut produk sing bakal digawe.Yen sampeyan pengin ngasilake produk 3d, DSP A18 utawa 4 sumbu 3 Maret cocok banget kanggo sampeyan.

(4) Bagian Mesin

Babagan pandhuan kasebut, kita nggunakake rel persegi Hiwin impor, merek apik lan kualitas apik.
Babagan transmisi, X, Y sumbu nggunakake rak drive becik, Z-sumbu werni meneng drive.
Babagan piranti lunak, kita nyedhiyakake JD, Type3, Artcam utawa Artcut lsp.
Babagan kothak kontrol, kita bisa nyedhiyani kothak kontrol lapisan pindho, sampeyan bisa sijine komputer ing lapisan ndhuwur.

(5) Struktur Mesin

Telung meter struktur abot dawa, Gantry minangka struktur baja.Dadi mesin stabil banget nalika digunakake.Tabel bisa metokake akèh bobot, Iki mbenakake ora mung stabilitas nanging uga akurasi.

Aplikasi Mesin

* Furnitur: lawang kayu, lemari, piring, perabot kantor lan kayu, meja, kursi, lawang lan jendhela.

* Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.

* Proses Plate: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, awak njero mobil, trek bowling, tangga, papan anti-Bate, resin epoksi, ABS, PP, PE lan senyawa campuran karbon liyane.

* Dekorasi industri: Acrylic, PVC, MDF, watu gawean, kaca organik, plastik lan logam alus kayata tembaga, piring aluminium engraving lan proses penggilingan.

Mesin ukiran cnc router murah kanggo perabot kayu

13251

Konfigurasi

1325 kayu cnc router

Area Kerja (X*Y*Z) 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle 3.5kw cooling spindle udara
Motor Motor stepper 450B
sopir Stepper driver AIGT 860H
Inverter Inverter 3,7 kw
Sistem kontrol NC studio, lemari komputer
Lacak 20 Hiwin Square ril
Transmisi X, Y sumbu rak heliks, Z sumbu TBI werni meneng
Tegangan 220v/380v
Badan mesin Pipa persegi amben dilas, gantry baja
Ukuran mesin 2050 * 3050 * 1650 mm
Bobot resik 1100 kg
Bobot reged 1200kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita