1325 mesin router kayu cnc

1325 mesin router kayu cnc

Keterangan Singkat:

Mesin cnc kayu model 1325 iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan. Ing ngisor iki gambar saka rong mesin kasebut.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Gambaran sakabèhé mesin

Mesin cnc kayu model 1325 iki biasane digunakake kanggo nglereni kayu lan ngukir. Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk rata 2d uga bisa ngasilake produk 3d. Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi 3 sumbu lan 4 mesin sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan. Ing ngisor iki gambar saka rong mesin kasebut.

2. Detail Mesin

(1) Mesin Spindle

Mesin iki nggunakake pendinginan banyu merek GDZ utawa HQD utawa Air Cooling Spindle. Standar kasebut yaiku 3.5KW Air Cooling Spindle, uga bisa nyedhiyakake spindle listrik gedhe 4,5, 5.5, 6 utawa 9KW miturut kebutuhan pelanggan. Amarga kita produsen, saengga bisa ngetrapake sampeyan uga.

(2) Motor lan Supir

Enom lan motor apik, standar motor stepper sing apik. Uga bisa nyedhiyakake motor servo hypride utawa motor servo murni. Kita bakal ngenalake motor sing cocog karo sampeyan miturut produk sing pengin diprodhuksi lan kabutuhan sampeyan.

(3) Sistem Kontrol

Sistem Kontrol Ncstiudio, sistem kontrol 3 Maret, sistem Kontrol DSP etc, kita kabeh bisa menehi. Amarga sistem kontrol bisa dipérang dadi 3 sistem kontrol sumbu utawa sistem kontrol sumbu 4. Dadi, kita bakal ngenalake sistem kontrol sing cocog kanggo sampeyan miturut produk sing bakal sampeyan lakokake. Yen sampeyan pengin ngasilake produk 3d, DSP A18 utawa 4 sumbu 3 Maret iku cocog banget kanggo sampeyan.

(4) Perangkat Mesin

Babagan pandhuan, kita nggunakake import kothak Hiwin alun, merek apik lan apik.
Babagan panularan, X, sumbu Y nggunakake drive rak apik, Z-sumbu bal drive.
Babagan piranti lunak, kita nyedhiyakake JD, Type3, Artcam utawa Artcut lsp.
Babagan kothak kontrol, kita bisa nyedhiyani kothak kontrol lapisan kaping pindho, sampeyan bisa nyelehake komputer ing lapisan ndhuwur.

(5) Mesin Struktur

Struktur abot dawa telung meter, Gantri yaiku struktur baja. Dadi mesin ora stabil nalika lagi digunakake. Tabel bisa nanggung bobot akeh, Iki nambah ora mung stabilitas nanging uga akurasi.

Aplikasi Mesin

* Perabot: lawang kayu, lemari, piring, kantor lan perabot kayu, meja, kursi, lawang lan windows.

* Produk kayu: kothak swara, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen.

* Plato pangolahan: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, awak jero mobil, trek bowling, tangga, papan anti-Bate, resin epoksi, ABS, PP, PE lan senyawa campuran karbon liyane.

* Industri Dekorasi: Akrilik, PVC, MDF, watu buatan, kaca organik, plastik lan logam alus kayata tembaga, piring aluminium lan proses panggilingan.

Mesin ngukir router cnc mesin murah kanggo perabot kayu

13251

Konfigurasi

1325 router kayu cnc

Area Kerja (X * Y * Z) 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle Spindle pendingin hawa 3.5kw
Motor Motor Stepper 450B
Supir Pembalap stepper AIGT 860H
Konverter Inverter 3,7 kw
Sistem kontrol Studio NC, kabinèt komputer
Trek 20 alur Hiwin Square
Transmisi X, Y paksi helikopter sumbu Z, skru bal TBI sumbu Z
Tegangan 220v / 380v
Awak mesin Plumbing pipa kothak dilas, gantry baja
Ukuran mesin 2050 * 3050 * 1650mm
Bobot net 1100kg
Bobot Kasar 1200kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita