1325 papat spindle karo ATC linier

1325 papat spindle karo ATC linier

Keterangan Singkat:

Motong, slotting, punching, ngukir (model modhèl). Papat proses bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ngukir lawang kabinet. Kanthi nggunakake program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, program ngetrapake kanthi otomatis ngolah tanpa campur tangan manual. Multiple spindles bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisien pangolahan.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Motong, slotting, punching, ngukir (modeling prasaja). Papat proses bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ngukir lawang kabinet. Kanthi nggunakake program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, program ngetrapake kanthi otomatis ngolah tanpa campur tangan manual. Multiple spindles bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisien pangolahan.

2. Dilengkapi tabel adsorption vakum, pompa vakum bisa sampurna nggawe bahan adsorb kanthi macem-macem ukuran, lan efek adsorption apik. Ora perlu ndandani piring kanthi manual, sing nambah efisiensi pakaryan.

3. Dilengkapi motor servo, gear-presisi kanthi dhuwur lan rak impor sing diimpor, sing ndadekake mesin kasebut kanthi stabil, kanthi swara kurang, kecepatan cepet lan akurasi dhuwur. Lan sistem pelinciran otomatis bisa melumasi kanthi otomatis lan diluncurake miturut wektu kanggo njamin lubrication rel Pandhuan meneng slide lan ngluwihi umur layanan mesin kasebut.

4. Alat mesin nganggo pigura gantry raksasa kanggo perawatan suhu suhu dhuwur kanggo njamin ewah-ewahan bentuk cilik, kaku sing apik, kekuatan dhuwur, kekiatan tinggi, lan nggunakake jangka panjang tanpa ubah, gerakan gerakan, gerakan integral gantri, kuat lan tahan lama, dawa- nggunakake istilah tanpa ubah.

5. Kanthi nggunakake program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, program kanthi otomatis ngetrapake syarat pangolahan tanpa intervensi manual. Multiple spindles bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisien pangolahan.

6. Nggunakake memori mati-mati kanggo mesthekake yen pangolahan bisa terus yen ana kacilakan (pisau rusak) utawa dina sabanjure.

Aplikasi Mesin

Pusat pemesinan alat inline cocok kanggo industri kayu kayata perabot panel, lawang kabinet, perabot kantor, perabot khusus, lan industri lawang. Plat sing bisa diolah: piring kanthi pirang-pirang lapisan, papan partikel, papan ekologis, papan kepadatan, papan gelombang lan macem-macem papan. Mesin kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri, kayata prabot panel, lemari klambi, perabot kantor, perabot khusus, meja komputer, pamicara kayu, peralatan kayu kayu, lsp.

Konfigurasi

Longteng generasi kaping tiga R10 linear ATC + Papat Heads cnc

Wilayah kerja (S * Y * Z)

 

1220 * 2440 * 200mm (dhukungan 2800 kustomisasi)

Kacepetan spindle

0-18000 / MIN

spindle

GDZ 9KW * 1 + 3.5kw * 3

Majalah alat

12 alat (ndhukung 16 alat pangaturan dhewe)

Ngawula motor

Dorna 1500W ngawula motor

Ngawula driver

Dhukungan ngawula supir motor

inverter

Inverter 11kw

Kacepetan pangowahan alat

Kacepetan ndhuwur

sistem

Sistem LNC Taiwan

Track transmisi

TBI Asli 25 alun alun

Geser

25Izider Asli TBI

Bal ngawut-awut

Ngawut-awut TBI 2510

Kabel

Kabel chain towing tinggi fleksibel fleksibel

Watesan

Khusus kanggo mesin nglereni

rak

NGENTOT

Unsur listrik

Zhengtai

Reducer

Motovario

silinder

Huadeli

Kacepetan dalan

100000MM / MIN

Kacepetan kerja

35000MM / MIN

Pompa vakum

Siklus banyu 7.5KW

Penagih bledug

Tas kaping pindho 5,5KW

Tegangan

AC380

bobote

2600KG

Penampilan mesin

Struktur paten longteng generasi katelu, kabinet kendali mandiri)

Ukuran amben

Ageng welding perawatan tuwa (limang panggilingan pasuryan lan tliti tliti 0,02mm)

Gantry

Pipa persegi tembok lebar crossbeam lan teknologi baja lapisan kabel sing komplek kabeh struktur cast saka kolom

Kabinet operasi komputer

Seri kabinet paten Longteng, kabinet operasi cerdas layar sing gedhe

z komponen sumbu

 

Z sumbu motor fungsi kunci, Z sumbu dhukungan motor skru Z

Tabel adsorb vakum

Desain paten kaliber 50MM kalsium, sambungan pipo PVC sealing apik, aja mbukak piring

Cara sensor alat

Sensor alat otomatis

Posisi feed

Silinder posisi-paket loro-silinder nganggo jalur aluminium

Mbusak otomatis

Kanthi kanthi horisontal kanthi otomatis kothak tolong katutup blok aluminium tambahan

Cara nyirami

Pemisahan bledug terpadu kanthi otomatis lan mbusak bledug sekunder.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita