1325 papat spindle karo ATC linear

1325 papat spindle karo ATC linear

Katrangan singkat:

Cutting, slotting, punching, ukiran (modeling prasaja).Papat pangolahan bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ukiran lawang kabinet.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, program kanthi otomatis nglakokake syarat pangolahan tanpa intervensi manual.Multiple spindle bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisiensi pangolahan.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Cutting, slotting, punching, ukiran (modeling prasaja).Papat pangolahan bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ukiran lawang kabinet.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, program kanthi otomatis nglakokake syarat pangolahan tanpa intervensi manual.Multiple spindle bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisiensi pangolahan.

2. Dilengkapi meja adsorpsi vakum, pompa vakum bisa nyerep bahan kanthi macem-macem ukuran, lan efek adsorpsi apik.Ora perlu ndandani piring kanthi manual, sing ningkatake efisiensi kerja.

3. Dilengkapi motor servo, gear presisi dhuwur lan drive rak sing diimpor, sing ndadekake mesin bisa mlaku kanthi stabil, kanthi swara sing kurang, kacepetan cepet lan akurasi posisi sing dhuwur.Lan Sistem pelumasan otomatis bisa kanthi otomatis lubricate lan lubricate miturut wektu kanggo mesthekake lubrication saka ril guide meneng geser lan ngluwihi umur layanan saka mesin.

4. Alat mesin adopts pigura gantry buta kanggo perawatan tempering suhu dhuwur kanggo mesthekake ewah-ewahan bentuk cilik, rigidity apik, kekuatan dhuwur, kekiatan dhuwur, lan nggunakake long-term tanpa ewah-ewahan bentuk, gerakan .Gantry, casting integral gantry, kuat lan awet, long- nggunakake istilah tanpa deformasi.

5. Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, program kanthi otomatis nglakokake syarat pangolahan tanpa intervensi manual.Multiple spindle bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisiensi pangolahan.

6. Nggunakake daya-mati memori kanggo mesthekake yen Processing bisa terus ing acara saka Laka (broken piso) utawa dina sabanjuré.

Aplikasi Mesin

Pusat mesin pangowahan alat inline cocok kanggo industri kayu kayata mebel panel, lawang kabinet, perabot kantor, perabotan khusus, lan industri lawang.Piring sing bisa diproses: piring multi-lapisan, papan partikel, papan ekologis, papan kepadatan, papan gelombang lan papan liyane.Mesin kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri, kayata perabot panel, lemari kabinet, perabot kantor, perabotan khusus, meja komputer, speaker kayu, peralatan pawon kayu, lsp.

Konfigurasi

Longteng generasi katelu R10 linear ATC + Four Heads cnc router

Area kerja (S*Y*Z)

 

1220 * 2440 * 200mm (Dhukungan dawa 2800 kustomisasi)

Kacepetan spindle

0-18000/MIN

kumparan

GDZ 9KW * 1 + 3.5kw * 3

majalah piranti

12 alat (ndhukung 16 alat kustomisasi)

Melayani motor

Dorna 1500W serve motor

Nglayani sopir

Ndhukung servis driver motor

inverter

"inverter 11 kw kab

Kacepetan pangowahan alat

kacepetan ndhuwur

sistem

Sistem LNC Taiwan

Trek transmisi

TBI Original 25 ril kothak

Geser

TBI Original 25slider

meneng bal

TBI 2510 Ball meneng

kabel

Kabel chain towing shielded fleksibel dhuwur

watesan

Khusus kanggo mesin pemotong

rak

HICK

Elemen listrik

Zhengtai

Reducer

Motovario

silinder

Huadeli

Kacepetan traverse

100000 MM / MIN

kacepetan kerja

35000 MM/MIN

Pompa vakum

Siklus banyu 7.5KW

Kolektor debu

Tas pindho 5.5KW

Tegangan

AC380

bobot

2600KG

Penampilan mesin

Struktur paten longteng generasi katelu (kabinèt kontrol independen)

Struktur kasur

Kasur las perawatan tuwa sing abot (penggilingan limang pasuryan lan presisi pengeboran 0.02mm)

Gantry

Crossbeam tembok nglukis pipa kothak lan strip baja welding amben sinkron teknologi mesin kabèh struktur cast saka kolom

Kabinet operasi komputer

Seri kabinèt paten Longteng, kabinèt operasi cerdas layar gedhe sing disegel

komponen sumbu z

 

Fungsi kunci motor sumbu Z, kursi penyangga sekrup motor sumbu Z

Tabel adsorb vakum

Desain paten 50MM adsorption kaliber, sambungan pipa PVC sealing apik, ora mbukak piring

Cara sensor alat

Sensor alat otomatis

Posisi feed

Silinder posisi kabeh paket sisi dobel karo strip aluminium

Auto unloading

Kanthi otomatis kothak horisontal push blanking sabuk tambahan aluminium bar fungsi mandeg

Metode bledug

Partisi spindle otomatis mbusak bledug terintegrasi lan mbusak bledug sekunder.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita