1325 alat cakram atc cnc router

1325 alat cakram atc cnc router

Keterangan Singkat:

Industri gaweyan kayu: kabeh jinis lawang, Windows, lemari, lawang kayu kerajinan, lawang tanpa cat, layar, kipas angin Windows, pangolahan gelombang lan perabotan liyane, pangolahan kayu. Industri pariwara: pratandha pariwara, produksi pratandha, pemotongan bahan pariwara, ngecor plastik, produksi lampu neon LED lan produk dekorasi pariwara bahan liyane.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. Efisiensi dhuwur:macem-macem motor spindle bisa bebarengan, bisa ngrampungake pangolahan produk kanthi jumlah akeh. Program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, ora ana intervensi manual, program kanthi otomatis ditindakake. Nggunakake tabel adsorption vakum teknologi internasional sing lengkap, dilengkapi pompa vakum kanthi kapasitas adsorption sing kuwat, desain zona papat, adsorpsi kuat saka macem-macem bahan, nemen nambah efisiensi pakaryan.

2. Kacepetan transmisi cepet: kaloro poros ana rotasi, kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur, kacepetan rute nganti 120000MM / MIN.

3. Kecepatan ukiran kanthi cepet: panggunaan motor stepper drive lan kacepetan dhuwur, Y sumbu nggunakake motor dobel, drive rak tliti kanthi tliti, kanthi kuwat kanggo ngukir supaya luwih gampang ngukir.

4. Operasi sing licin: Rail line pandhuan linear, larik dobel lan papat larik blok geser bal, pasukan bantalan gedhe, operasi lancar, presisi sing dhuwur, umur dawa, skol bal impor sing tepat, tliti kanthi tepat.

5. Kontrol cerdas: nganggo sistem kontrol komputer kertu makro dimensi (sistem kontrol kendali off-line DSP opsional), kanthi fungsi titik break, power off, alat nglereni lan ngukir, kanthi stabilitas lan efisiensi dhuwur, lan gampang sinau.

6. Dhuwur tliti: algoritma prediksi kurva telung angka sing maju bisa njamin kecepatan lintasan lan akurasi, lan bisa cocog karo piranti lunak domestik lan manca (kayata: MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, JDpaint) lan liya-liyane.

7. Gagah lan awet: struktur amben waja sakabehe dipasang, baja sing kuat, kekuwatan gedhe, rotasi lancar, operasi kanthi kecepatan kanthi dawa tanpa cacat, ora ana gerakan goyang.Pesanan, nguatake meja, bisa dadi proses sewenang-wenang bahan ing meja kerja, kuwat lan awet.

Aplikasi Mesin

Industri kayu: kabeh jinis lawang, Windows, lemari, lawang kayu kerajinan, lawang tanpa cat, layar, kipas angin Windows, pangolahan gelombang lan perabotan liyane, pangolahan kayu.

Industri pariwara tandha-tandha pariwara, produksi tandha, pemotong bahan pariwara, ngecor plastik, produksi lampu neon LED lan produk dekorasi pariwara bahan liyane.

Industri seni lan kerajinan: bisa ing kayu, pring, marmer gawean, papan organik, papan warna kaping pindho, kristal lan bahan liyane kanggo macem-macem pola lan ukiran teks.

Bahan sing ditrapake: Manéka bahan kayu; Plat aluminium, piring plastik aluminium, piring plastik; PVC, akrilik, papan warna dobel, papan kepadatan, papan kristal lan bahan pariwara liyane; Lan marmer alus gawean lan bahan-bahan logam non-logam lan ringan liyane.

Konfigurasi

Mesin Motong Tinggi R7 ATC CNC dhuwur

Area Kerja (X * Y * Z) 1300MM * 2500MM * 200MM
Spindle 9kw GDZ ATC spindle
Majalah alat Majalah pangatur alat servo disk 12 posisi kanthi sensor alat 
Motor Jepang Yaskawa 850w motor motor
Supir Pembalap servo Jepang Yaskawa 850w
Rel linear X, Y, Z sumbu ngadopsi 25 rel Hiwin Linear, struktur gantung tambahan
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 ngawut-awut bal
X, sumbu Y X, Y sumbu rak helikopter 1.5m
Sistem kontrol Sistem kontrol Syntec 6MB
Reducer Japan Shimipo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Penagih bledug 4kw / 380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut tengen + materi meksa otomatis
Awak mesin Heavy 3.5 mesin awak, struktur piring logam kanthi gantri sing kandel
Bobot net 2700kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita