1325 alat disk atc cnc router

1325 alat disk atc cnc router

Katrangan singkat:

Industri Woodworking: kabeh jinis lawang, Windows, lemari, lawang kayu kerajinan, lawang Paint-free, layar, penggemar Kerajinan Windows, Processing piring gelombang lan Furnitur liyane, Processing kayu.Industri periklanan: pratandha pariwara, produksi pratandha, pemotongan materi pariwara, cetakan plastik, produksi lampu neon LED lan produk dekorasi pariwara bahan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan Mesin

1. Efisiensi dhuwur:sawetara motor spindle bisa bebarengan, bisa ngrampungake pangolahan produk kanthi jumlah akeh.Program pangowahan alat otomatis majeng, ora ana intervensi manual, program kasebut dieksekusi kanthi otomatis.Nggunakake meja adsorpsi vakum teknologi terkemuka internasional, dilengkapi pompa vakum kanthi kapasitas adsorpsi sing kuat, desain papat zona, adsorpsi kuwat saka macem-macem bahan, ningkatake efisiensi kerja.

2. Kacepetan transmisi cepet:loro shafts rotasi rak, kacepetan dhuwur, efficiency dhuwur, kacepetan traverse kanggo 120000MM / MIN.

3. Kacepetan ukiran cepet:nggunakake motor stepper drive kacepetan dhuwur lan drive, sumbu Y nggunakake drive motor pindho, drive rak tliti dhuwur, kanthi spindle nglereni kuwat kanggo nggawe kacepetan ukiran luwih cepet.

4. operasi Gamelan:rel guide linear diimpor, baris pindho lan papat larik pamblokiran geser werni, pasukan prewangan gedhe, operasi Gamelan, tliti dhuwur, umur dawa, tliti dhuwur impor werni meneng, nglereni pas.

5. Kontrol cerdas:ngadopsi sistem kontrol komputer ukuran kertu makro (DSP off-line nangani sistem kontrol opsional), karo fungsi breakpoint, daya mati, alat nglereni lan ukiran, karo stabilitas dhuwur lan efficiency dhuwur, lan gampang kanggo sinau.

6. Presisi dhuwur:algoritma prediksi kurva telung digit majeng bisa njamin kacepetan mlaku kurva lan akurasi, lan bisa uga kompatibel karo akeh piranti lunak domestik lan manca (kayata: MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, JDpaint) lan ing.

7. Kuwat lan awet:struktur baja sakabèhé saka amben wis gandheng, baja kuwat, kekuatan gedhe, rotasi Gamelan, dangu operasi-kacepetan dhuwur tanpa ewah-ewahan bentuk, ora goyang.Gerakan Gantry, ngiyataken meja, bisa Processing kasepakatan saka materi ing meja karya, kuwat lan awet.

Aplikasi Mesin

Industri kayu:kabeh jinis lawang, Jendela, lemari, lawang kayu kerajinan, lawang tanpa cat, layar, jendela kipas kerajinan, pangolahan piring gelombang lan perabot liyane, pangolahan kayu.

Industri periklanan:pratandha iklan, produksi pratandha, nglereni materi iklan, ngecor plastik, produksi lampu neon LED lan materi iklan produk hiasan liyane.

Industri seni lan kerajinan:bisa ing kayu, pring, marmer Ponggawa, Papan organik, Papan werna pindho, kristal lan bahan liyane kanggo macem-macem pola nggoleki lan ukiran teks.

Bahan sing ditrapake: Macem-macem bahan kayu;piring aluminium, piring plastik aluminium, piring plastik;PVC, acrylic, Papan werna pindho, Papan Kapadhetan, Papan kristal lan bahan iklan liyane;Lan marmer alus gawean lan bahan non-logam lan logam liyane.

Konfigurasi

Dhuwur-End R7 ATC CNC Cutting Machine

Area Kerja (X*Y*Z) 1300 MM * 2500 MM * 200 MM
Spindle 9kw GDZ ATC spindle
majalah piranti 12 posisi servo disk otomatis alat pangisi majalah karo alat sensor
Motor Japan Yaskawa 850w servo motor
sopir Japan Yaskawa 850w servo driver
Rel linear Sumbu X, Y, Z nganggo 25 Hiwin Linear rel, struktur gantung lateral
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 werni meneng
sumbu X, Y Rak heliks sumbu X,Y 1,5m
Sistem kontrol Sistem kontrol Syntec 6MB
Reducer Jepang Shimipo reducer
Tegangan 380v
Tabel mesin Tabel vakum kanthi 6 zona, pompa 7.5kw / 380
Kolektor debu 4kw/380v
Goleki fungsi Fungsi posisi sudut kanan + bahan pendorong otomatis
Badan mesin Awak mesin abot 3.5, sealing struktur piring logam kanthi gantry kandel
Bobot resik 2700 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita