1212 pariwara cnc router mahcine

1212 pariwara cnc router mahcine

Keterangan Singkat:

Kacepetan sawetara setelan motor ngukir. Jinis pangaturan kacepetan umum sawetara ewu nganti 30.000 révolusi saben menit. Yen kacepetan ora bisa diatur utawa jangkah kecepatan kecepatan sithik, mula sawetara aplikasi saka mesin ukiran iku dibatesi amarga macem-macem bahan kudu ukir nggunakake macem-macem kecepatan sirah kanthi ukiran.


Detail Produk

Tag Product

Deskripsi Mesin

1. kecepatan sawetara kacepetan motor sirah ukir. Jinis pangaturan kacepetan umum sawetara ewu nganti 30.000 révolusi saben menit. Yen kacepetan ora bisa diatur utawa jangkah kecepatan kecepatan sithik, mula sawetara aplikasi saka mesin ukiran iku dibatesi amarga macem-macem bahan kudu ukir nggunakake macem-macem kecepatan sirah sing beda.

2. proses manufaktur awak mesin ukiran: mesin ukiran dhuwur mbutuhake awak kudu tepat lan stabil, saéngga ukiran daya dhuwur jangka panjang kudu nggunakake awak casting kanggo njamin akurasi lan stabilitas pangolahane.

3. pengontrol umume dipérang dadi rong kategori: siji jinis pengontrol mung kanggo nyetir, lan kabeh karya komputasi wis rampung dening komputer, komputer kasebut ana ing tunggu nalika mesin ukiran lagi digunakake, lan ora bisa nindakake jinis gawean . Tipe pengontrol liyane dikontrol dening komputer papan siji utawa komputer chip siji. Controller iki sejatine komputer, saliyane mesin ukiran wiwit digunakake, komputer bisa nindakake karya gawe liyane kanthi mligi, utamane nalika ngukir suwene suwene. Kauntungan kasebut pancen jelas.

Aplikasi Mesin

1. Bahan ukiran umume

Papan warna loro, papan organik (akrilik), watu buatan, papan PVC, kayu, papan kepadatan, ABS.

2. Ora bisa digunakake ukiran bahan ukiran

Bahan logam (baja, wesi, tembaga, aluminium, lan liya-liyane, utamane digunakake ing industri pabrik cet), karet, lembu, watu, papan kayu bakar, karton, papan aluminium-plastik, papan clad tembaga, papan resin lan bahan komposit liyane. sungu, tembaga, Prangko baja, segel karet, dll.

3. orane katrangan sing bisa ditrapake

Lencana, model, cetakan baja, segel sing diukir, perabot sing diukir, hadiah, cenderamata, kerajinan, papan tandha, produksi tandha, papan tangan, tusuk, cetakan piso pabrik, iklan tembung nglereni, kothak cahya pariwara, ing proses ngolah Minangka ngganti bahan lan cara pangolahan, paramèter sing digunakake kanggo digunakake uga beda lan kudu diatur kanthi pas.

Mesin ngukir kudu ngolah bahan miturut tujuan desain mesin. Ngolah bahan sing ora cocog kanggo wektu sing suwe bisa nyebabake akurasi mesin nolak.

Konfigurasi

1212 mesin nglereni kayu CNC

Area Kerja (x * y * z) 1200mm * 1200mm * 200mm
Spindle Spindle pendingin hawa 3.5kw
Motor Motor Stepper 450B
Supir Pembalap stepper AIGT 860H
Sistem kontrol Studio NC, kabinèt komputer
Konverter Inverter 3,7 kw
Trek 20 alur Hiwin Square
Transmisi X, Y paksi helikopter sumbu Z, skru bal TBI sumbu Z
Tegangan 220v / 380v
Awak mesin Plumbing pipa kothak dilas, gantry baja
Ukuran mesin 1950 * 1810 * 1600mm
Bobot net 900kg
Bobot Kasar 1000kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita