Produk Anyar

  • 1325 four spindle with linear ATC

    1325 papat spindle karo ATC linier

    Mesin Katrangan 1. Nglereni, slotting, punching, ngukir (modeling sing gampang). Papat proses bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ngukir lawang kabinet. Kanthi nggunakake program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, program ngetrapake kanthi otomatis ngolah tanpa campur tangan manual. Multiple spindles bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisien pangolahan. 2. Dilengkapi tabel adsorption vakum, pompa vakum bisa sampurna nggunakake adsorb macem-macem ukuran, lan ...

  • ATC wood cnc 1325

    Kayu ATC cnc 1325

    Mesin Katrangan 1. Rolas piranti dilindhungi undhang-undhang majalah pangowahan alat otomatis kanthi lurus, lan rolas alat bisa diganti kanthi bebas kanggo fungsi fungsi pangolahan sing luwih kuat. 2. Ing analisa pungkasan, kauntungan saka pambuka lamino ditindakake dening proses rapat koneksi lamino sing bisa diproses. Kauntungan saka hubungan sing ora katon lamino nggawe opener lamino misuwur. Dibandhingake karo bentuk link liyane sing ora katon, wangun patemon ...

  • Economic four process R4 wood cutting machine

    Papat proses mesin pemotong kayu R4

    Mesin Katrangan 1. Mesin pemotong lan pambuka otomatis proses papat dirancang kanggo para pelanggan supaya bisa nambah efisiensi. Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa ditrapake kanthi sewenang-wenang, sing kanthi gampang bisa ngrampungake program multi-program sing dirancang dening pelanggan (workpieces mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual tundha ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, perabotan lan mus ...

  • New design four spindle ATC wood cnc router

    Desain anyar papat roda kayu cnc ATC spindle

    Deskripsi Mesin 1. Rega cukup murah: cocog kanggo pabrik perabotan ukuran cilik lan medium. Malah mesin kemul CNC sing paling dhuwur 12-30 ewu mesin kurang murah dibandhingake karo model karo tas pengeboran. Iku pilihan sing apik kanggo pabrik perabot kanthi tekanan finansial cukup gedhe. 2. Kabinet panel layar kaping pindho: Saka sudut pandang struktural, patang proses dadi model panguron alat prasaja, sing nggunakake patang spindles kanggo ...

Rekomendasi Produk

1325 disc tool atc cnc router

1325 alat cakram atc cnc router

Mesin Katrangan 1. Efisiensi sing dhuwur: macem-macem motor spindle bisa bebarengan, bisa ngrampungake pangolahan produk kanthi jumlah akeh. Program pangowahan alat canggih kanthi otomatis, ora ana intervensi manual, program kanthi otomatis ditindakake. Nggunakake tabel adsorption vakum teknologi internasional sing lengkap, dilengkapi pompa vakum kanthi kapasitas adsorption sing kuwat, desain zona papat, adsorpsi kuat saka macem-macem bahan, nemen nambah efisiensi pakaryan. 2. Cepet t ...

Atc funiture machine

Mesin nyenengake Atc

Mesin Katrangan 1. Mesin iki nggunakake GDZ utawa HQD Air Cooling Spindle. Spesel daya dhuwur 9kw, efisiensi pangolahan sing luwih dhuwur. Nggunakake program pangowahan alat otomatis kanthi maju, pangowahan alat sing luwih cepet. 2. Dilengkapi motor servo, gear-presisi dhuwur lan drive rak sing diimpor, sing ndadekake mesin kasebut kanthi stabil, kanthi swara kurang, kacepetan cepet lan akurasi dhuwur. 3. amben prakaryan tuwa sing abot-tugas (akurasi pengeboran lima sisi 0,02mm). 4. Proses mesin bedam sinar sinkron ...

Linear atc cnc router

Linear atc cnc router

Mesin Katrangan 1. Struktur stabilitas: struktur baja kabeh digandheng, banjur diobati kanthi tuwa (getaran), lan ora ana formasi sawise nggunakake jangka panjang. 2. Taiwan Syntec sistem kontrol industri berprestasi tinggi, kanthi kualitas stabil sing apik, pangopènan sing apik, bisa ngontrol rampung pangolahan 3D multi-lapisan, pangolahan 3D lancar, ngukir lan nglereni. 3. Spindle motor diimpor saka spindle alat udara dingin udara HSD, tliti tliti kanthi dhuwur, ...

Wood router atc

Wood router atc

Mesin Katrangan 1. Ngebur, ngebur, nglereni, ujung pipa, panggilingan, lan sapiturute, papat rotasi sirah sing ganti ing piso, proses ganti piso tanpa gangguan, kanggo entuk otomatisasi. 2. Kontrasisasi desain antarmuka kontrol, operasi gemblung, operator bisa ditindakake sawise latihan sing gampang, ora butuh tenaga kerja teknis. Mesin kasebut nimbly, efisiensi dhuwur, mbantu sampeyan bisa nggayuh produktivitas kabisat. Mesin ngetrapake spindle udara sing adhem HQD, lengkap serv ...

BALITA

  • Kauntungan saka mesin nglereni CNC

    Mesin pemotong CNC, uga dikenal minangka peralatan line line produksi perabot cerdas. Minangka jeneng kasebut, kabeh proses saka loading, nglereni, pengeboran bolongan vertikal lan kemul plato wis rampung. Iki ngganti produksi manual lan pamrosesan manual. Dadi, apa sing ...

  • Pengetahuan pangopènan mesin router JCUT CNC

    Masalah tradisional yaiku: 1. Mesin ukiran sing durung nate dipertahake: slider rute ditunjuk sacara serius, kacepetan mesin saya alon, efek karya ora apik, urip mesin ora sithik, sumbu Z macet, diagonal kesalahan gedhe, lan sudut pilih ora apik! The dr ...

  • Warta Produk

    R9 seri mesin nyetir CN9 seri R9 CNC mesin: industri sing ditrapake: mesin ngebuk bisa digunakake kanggo ngolah papan jinis perabot obah ngolah model kabinet lawang lemari lawang lawang lemari empuk kayu nyata lawang interior kayu kayu. R7 seri CNC ...

  • par5
  • par8
  • par2
  • par4
  • par3
  • par6
  • par7
  • par1