Produk Anyar

  • Two spindle row drilling machine cnc router

    Router cnc mesin pengeboran baris spindle

    Machine Description 1. 3,6 m heavy-tugas tuwa perawatan amben welding baja gedhe (saben mesin amben bagean trek lan amben part wis diproses dening ora kurang saka 2 yuta dhuwur-tliti mesin panggilingan CNC, lan posisi bolongan ing amben sing dilatih dening pusat pangolahan data tliti dhuwur, kanthi presisi mesin sing luwih dhuwur).2. Mesin adopts loro asli HQD air-cooling 6KW daya dhuwur alat otomatis ngganti Changsheng spindles, lan HQD asli supercharged khusus 5 + 4 CNC larik drillin ...

  • 1325 four spindle with linear ATC

    1325 papat spindle karo ATC linear

    Description Machine 1. Cutting, slotting, punching, ukiran (modeling prasaja).Papat pangolahan bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ukiran lawang kabinet.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, program kanthi otomatis nglakokake syarat pangolahan tanpa intervensi manual.Multiple spindle bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisiensi pangolahan.2. Dilengkapi meja adsorpsi vakum, pompa vakum bisa nyerep bahan kanthi macem-macem ukuran, lan ...

  • ATC wood cnc 1325

    ATC kayu cnc 1325

    Machine Description 1. Rolas pribadi dilindhungi undhang-undhang kanggo majalah owah-owahan alat otomatis terus-line, lan rolas pribadi bisa diganti bebas kanggo ketemu fungsi Processing luwih kuat.2. Ing analisis pungkasan, kaluwihan saka opener lamino digawa dening proses perakitan sambungan ora katon lamino sing bisa diproses.Kauntungan saka sambungan sing ora katon lamino nggawe pembuka lamino populer.Dibandhingake karo wangun link siro liyane, wangun perakitan lamin ...

  • Economic four process R4 wood cutting machine

    Ekonomi papat proses R4 mesin nglereni kayu

    Katrangan Mesin 1. Mesin pemotong lan pambuka otomatis papat-proses dirancang kanggo para pelanggan kanggo nambah efisiensi.Papat kepala dikontrol dening silinder lan bisa diowahi kanthi sewenang-wenang, sing bisa ngrampungake multi-program sing dirancang dening pelanggan kanthi gampang (proses pangolahan mbutuhake owah-owahan alat ing 2-4 alat), sing nyimpen owah-owahan piso manual sing bosen ing tengah lan cocok kanggo produk multi-proses ing produksi lawang kayu, Furnitur lan mus...

  • New design four spindle ATC wood cnc router

    Desain anyar papat spindle ATC kayu cnc router

    Katrangan Mesin 1. Regane relatif murah: cocok kanggo pabrik mebel cilik lan medium.Malah dhuwur-mburi 12-30 ewu papat-proses CNC mesin blanking punika relatif kurang ing rega dibandhingake model karo tas pengeboran.Iki minangka pilihan sing apik kanggo pabrik furnitur kanthi tekanan finansial sing relatif gedhe.2. Door panel kabinèt dual-nggunakake: Saka titik struktural tampilan, papat pangolahan kagungane model pangisi alat prasaja, kang nggunakake papat spindles kanggo éling alat ...

Rekomendasi Produk

Linear atc wood cnc router machine

Mesin router cnc kayu atc linier

Katrangan Mesin 1. Mesin iki nggunakake GDZ utawa HQD merek Air Cooling Spindle.Spindle daya dhuwur 9kw, efisiensi pangolahan sing luwih dhuwur.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, pangowahan alat luwih cepet.2. Dilengkapi motor servo, gear presisi dhuwur lan drive rak sing diimpor, sing ndadekake mesin bisa mlaku kanthi stabil, kanthi swara sing kurang, kacepetan cepet lan akurasi posisi sing dhuwur.3. Amben welding tuwa tugas abot (akurasi pengeboran panggilingan lima sisi 0.02mm).4. Proses mesin sinkron beam bed karo ...

Linear atc wood cnc router machine with  Saw blade R30

Linear atc kayu cnc router mesin karo Saw bl ...

Mesin Katrangan Mesin industri sing ditrapake: nglereni slot punch bisa digunakake kanggo ngolah papan jinis Furnitur obah pemodelan pangolahan lemari lemari lawang lawang lawang paket alus nyata kayu interior lawang lawang Furnitur kayu solid meja komputer saka lacquer sing panggangan mahjong Furnitur anak perabot kantor kayu swara kayu Kerajinan lan bahan non-logam liyane saka pangolahan multistep lan sheet wangun panggilingan (ora winates) Aplikasi Mesin Kabinet nindakake ...

1325 disc tool atc cnc router

1325 alat disk atc cnc router

Katrangan Mesin 1. Efisiensi dhuwur: sawetara motor spindle bisa digunakake ing wektu sing padha, bisa ngrampungake pangolahan produk kanthi jumlah gedhe.Program pangowahan alat otomatis majeng, ora ana intervensi manual, program kasebut dieksekusi kanthi otomatis.Nggunakake meja adsorpsi vakum teknologi terkemuka internasional, dilengkapi pompa vakum kanthi kapasitas adsorpsi sing kuat, desain papat zona, adsorpsi kuwat saka macem-macem bahan, ningkatake efisiensi kerja.2. Cepet t...

Atc funiture machine

Mesin Atc Funiture Kab

Katrangan Mesin 1. Mesin iki nggunakake GDZ utawa HQD merek Air Cooling Spindle.Spindle daya dhuwur 9kw, efisiensi pangolahan sing luwih dhuwur.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, pangowahan alat luwih cepet.2. Dilengkapi motor servo, gear presisi dhuwur lan drive rak sing diimpor, sing ndadekake mesin bisa mlaku kanthi stabil, kanthi swara sing kurang, kacepetan cepet lan akurasi posisi sing dhuwur.3. Amben welding tuwa tugas abot (akurasi pengeboran panggilingan lima sisi 0.02mm).4. Proses mesin sinkron beam bed ...

Linear atc cnc router

Linear atc cnc router

Katrangan Mesin 1. Stabilitas struktur: kabeh struktur baja dilas bebarengan, sing diolah kanthi getaran (tempering) tuwa, lan ora ana deformasi sawise nggunakake jangka panjang.2. Taiwan Syntec saka sistem kontrol industri kinerja dhuwur, karo kualitas stabil banget, pangopènan apik, bisa ngontrol completion saka multi-lapisan Processing 3D, cepet, Processing 3D Gamelan, ukiran lan nglereni.3. Spindle motor diimpor saka Italia HSD daya dhuwur hawa-cooled alat spindle, tliti dhuwur, ...

1325 four spindle with linear ATC

1325 papat spindle karo ATC linear

Description Machine 1. Cutting, slotting, punching, ukiran (modeling prasaja).Papat pangolahan bisa digunakake kanggo nglereni kabinet lan ukiran lawang kabinet.Nggunakake program pangowahan alat otomatis majeng, program kanthi otomatis nglakokake syarat pangolahan tanpa intervensi manual.Multiple spindle bisa bebarengan, kanthi efektif ningkatake efisiensi pangolahan.2. Dilengkapi meja adsorpsi vakum, pompa vakum bisa nyerep bahan kanthi macem-macem ukuran, lan ...

ATC wood cnc 1325

ATC kayu cnc 1325

Machine Description 1. Rolas pribadi dilindhungi undhang-undhang kanggo majalah owah-owahan alat otomatis terus-line, lan rolas pribadi bisa diganti bebas kanggo ketemu fungsi Processing luwih kuat.2. Ing analisis pungkasan, kaluwihan saka opener lamino digawa dening proses perakitan sambungan ora katon lamino sing bisa diproses.Kauntungan saka sambungan sing ora katon lamino nggawe pembuka lamino populer.Dibandhingake karo wangun link siro liyane, wangun perakitan lamin ...

1325 wood cnc router machine

1325 kayu cnc router mesin

Katrangan Mesin 1. Katrangan sakabèhé mesin Mesin cnc kayu model 1325 iki utamané dipigunakaké kanggo nglereni lan ngukir kayu.Ora mung bisa ngasilake macem-macem produk 2d datar uga bisa ngasilake produk 3d.Amarga mesin kayu 1325 kita bisa dipérang dadi mesin 3 sumbu lan 4 sumbu, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan produksi pelanggan.Ing ngisor iki gambar saka rong mesin.2. Rincian Mesin (1) Mesin Spindle Mesin iki nggunakake cooling banyu merek GDZ utawa HQD utawa Air Cooling Spindle.Th...

6090 mini wood cnc router machine

6090 mini kayu mesin cnc router

Machine Description Integral cast fuselage lan dibangun ing guide ril kanggo mesthekake struktur stabil saka peralatan lan rigidity paling apik ● Telung shafts nganggo tliti dhuwur werni meneng, pindho nut anti-backlash, anjog telung-prewangan cara transmisi posisi ing donya ● Ngadopsi sistem kontrol numerik khusus, format kode khusus, kacepetan Processing cepet lan tliti Processing dhuwur ● Kanthi file pre-mriksa, optimasi path, poto-diagnosis, fungsi imbuhan online, s ...

PAWARTA

  • par5
  • par8
  • par2
  • par4
  • par3
  • par6
  • par7
  • par1